Έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα ο Μποέτιους που γράφτηκε για ελληνικές ομάδες (ΦΩΤΟ)

Έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα ο Μποέτιους που γράφτηκε για ελληνικές ομάδες (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Παρελθόν από τη Χέρτα Βερολίνου αποτελεί ο Ζαν-Πολ Μποέτιους, με την ομάδα της πρωτεύουσας να ανακοινώνει το διαζύγιο με τον 29χρονο Ολλανδό μεσοεπιθετικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άρχισαν οι αποχωρήσεις στη Χέρτα μετά τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, καθώς όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος ο Ζαν-Πολ Μποέτιους μένει ελεύθερος και πλέον μπορεί να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και ενώ είχε γραφτεί πρόσφατα για ελληνικές ομάδες μεταξύ των οποίων και η ΑΕΚ!

Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός με καταγωγή από το Σουρινάμ, υπέγραψε τον Αύγουστο του 2022 το συμβόλαιο του με την ομάδα της πρωτεύουσας όμως η μη παραμονή της στη Bundesliga, έφερε όπως αναμενόταν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Με τη φανέλα της Χέρτα ο Μποέτιους κατέγραψε 21 συμμετοχές, χωρίς να βρει δίχτυα. τον περασμένο Σεπτέμβριο διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις μένοντας εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X