Κατάθεσε πρόταση στον Πέλκα η Πέντικσπορ

Κατάθεσε πρόταση στον Πέλκα η Πέντικσπορ
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με tweet Τούρκου δημοσιογράφου, η Πέντικσπορ, που είναι μια... ανάσα από τον Γιώργο Τζαβέλλα, έχει καταθέσει πρόταση και στον Δημήτρη Πέλκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρέσει αρκετά το ελληνικό στοιχείο στην Πέντικσπορ!

Η νεοφώτιστη ομάδα της Super Lig, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία έχει υπογράψει με τον Γιώργο Τζαβέλλα, αλλά, όπως φαίνεται δεν μένει εκεί και συνεχίζει τη μεταγραφική της ενίσχυση με Έλληνες παίκτες.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Σελίμ Μανάβ, αναφέρει με tweet ότι η Πέντικσπορ ενδιαφέρεται για τον Δημήτρη Πέλκα, του οποίου έληξε το συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε και του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

«Η Πέντικσπορ έκανε επίσημη μεταγραφική πρόταση στον Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος πέρασε την τελευταία σεζόν ως δανεικός στη Χαλ και του οποίου έληξε το συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα τον κάλεσε στην Κωνσταντινούπολη», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Μανάβ.

Τη φετινή σεζόν ο Πέλκας μέτρησε δυο γκολ και μια ασίστ σε 26 συμμετοχές στην Championship με τη Χαλ.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X