Σαμ Πρέστι για Μίτσιτς: «Θέλαμε να τον φέρουμε στην Οκλαχόμα»

Σαμ Πρέστι για Μίτσιτς: «Θέλαμε να τον φέρουμε στην Οκλαχόμα»
Photo Credits: INTIME

Ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, μίλησε για τον Βασίλιε Μίτσιτς και τόνισε πως θα επιθυμούσε να τον δει στην Οκλαχόμα, χωρίς να υπάρχει μέχρι τώρα κάτι απτό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρόλο που επελέγη στο Draft του 2014, ο Βασίλιε Μίτσιτς ακόμη δεν έχει παίξει στο ΝΒΑ, με τη φημολογία να εντείνεται πως φέτος… ήρθε η ώρα του.

Μέσα σε αυτά τα 9 χρόνια, τα δικαιώματά του «ταξίδεψαν» από τους Σίξερς στους Θάντερ, με τον Σέρβο να βρίσκεται στην Οκλαχόμα ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να αγωνιστεί επιτέλους στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Ο GM των Θάντερ, Σαμ Πρέστι, ρωτήθηκε όσον αφορά τον Μίτσιτς, τονίζοντας πως αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση για την ομάδα όμως ακόμη δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό.

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σας πω αυτή τη στιγμή. Είναι σπουδαίο που ήρθε εδώ, θέλαμε να τον φέρουμε στην Οκλαχόμα. Είναι φτασμένος παίκτης, τον γνωρίζουμε πολύ καλά, έχουμε σπουδαία σχέση ως οργανισμός μαζί του. Δεν μπορώ να σας πω ωστόσο τι σημαίνουν όλα αυτά, αυτή τη στιγμή τουλάχιστον», ήταν συγκεκριμένα το σχόλιο του Πρέστι.

 

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X