Παπουτσής στο enwsi.gr: «Πρόκληση η ΑΕΚ, χωρίς άγχος για το παιχνίδι»

Παπουτσής στο enwsi.gr: «Πρόκληση η ΑΕΚ, χωρίς άγχος για το παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papoutsissoaresΈνα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, περιμένει την ΑΕΚ την Κυριακή. Οι κιτρινόμαυροι, φιλοξενούνται στο Αιγάλεω από την τοπική ομάδα και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, αλλά και στις καλές εμφανίσεις. Στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων υπάρχει ξεσηκωμός για το συγκεκριμένο παιχνίδι κάτι που φαίνεται και από τις δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Κώστα Παπουτσή. Πρόκειται για τον πιο έμπειρο «κυανόλευκο» παίκτη, με παραστάσεις από την Α’ Εθνική, που έχει αντιμετωπίσει και στο παρελθόν τους κιτρινόμαυρους. Μέσω του enwsi.gr έστειλε το δικό του μήνυμα για το παιχνίδι και για τον στόχο της ομάδας του στο κυριακάτικο ματς.

«Εμείς βλέπουμε αυτό το παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Το καλό είναι ότι δεν υπάρχει άγχος στην ομάδα. Αντιθέτως η ΑΕΚ θα έχει το άγχος. Είδατε τι έγινε με την ήττα στο κύπελλο, άρχισαν οι μουρμούρες. Σίγουρα είναι άλλο να παίζεις με τον Περαμαϊκό και άλλο με την ΑΕΚ».

Ο Παπουτσής στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει τόσο τον Γεωργέα, όσο και στον Τσιρίλο με την φανέλα της ΑΕΚ, ενώ έχει τεθεί αντιμέτωπος και με τον Αλεσάντρε Ντακόλ στην Β’ Εθνική. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να πείσει τους νεαρούς συμπαίκτες του να μπουν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν το ματς. «Εγώ θα τους πω να μην φοβηθούν. Να αγωνιστούν ελεύθερα και να το απολαύσουν. Βλέπω ότι το περιμένουν πως και πως. Πρέπει να σκεφτούν ότι αυτό το παιχνίδι είναι η ευκαιρία τους. Αποδείχτηκε και στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα ότι όλες οι ομάδες κερδίζονται. Και η δική μας ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Ο Παπουτσής που έχει αγωνιστεί στις καλές χρονιές του Αιγάλεω στην Α’ Εθνική, ευχήθηκε να δει σύντομα τις δύο ομάδες και πάλι να επιστρέψουν στα μεγάλα σαλόνια. «Πρόκειται για δύο μεγάλες ομάδες. Και εμείς έχουμε συνεχόμενη παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες και η ομάδα είναι πολλή μεγάλη ομάδα.  Όπως βλέπουμε η ΑΕΚ θα φύγει από αυτή την κατηγορία σε λίγους μήνες και θα επιστρέψει σιγά σιγά στην Superleague. Ελπίζω να γίνει το ίδιο και με την δική μας ομάδα».

 ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X