Επιμένουν για Κοβαλένκο και ΠΑΟΚ οι Ιταλοί

Επιμένουν για Κοβαλένκο και ΠΑΟΚ οι Ιταλοί
Photo Credits: INTIME

Οι Ιταλοί επιμένουν στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ουκρανό μέσο της Aταλάντα, Βίκτορ Κοβαλένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προ ημερών, τα ΜΜΕ της Ιταλίας μιλούσαν για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Βίκτορ Κοβαλένκο, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης έχει πολύ καλή επαφή με τον τεχνικό διευθυντή, Ζοσέ Μπότο, από την κοινή τους θητεία στη Σαχτάρ Ντόνετσκ και οι ασπρόμαυροι δίνονται ως μία επιλογή για το μέλλον του 27χρονου χαφ.

Σημερινά δημοσιεύματα προχωρούν την υπόθεση Κοβαλένκο ένα βήμα πιο πέρα, τονίζοντας πως: «δεν υπάρχει χώρος για εκείνον στην Αταλάντα. Η μεταγραφή, στον ΠΑΟΚ μάλλον, είναι 100% σίγουρη».

Αξίζει δε να σημειωθεί πως όταν το όνομά του ήρθε στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ, οι Θεσσαλονικείς διέψευσαν το ενδιαφέρον και μένει να φανεί αν έχει αλλάξει κάτι στις προτεραιότητες που έχουν θέσει.

Ο Κοβαλένκο αγωνίστηκε δανεικός πέρσι στη Σπέτσια, με την οποία δεν κατάφερε να παραμείνει στη Serie A, ωστόσο, ο ίδιος είχε μία γεμάτη σεζόν με 47 συμμετοχές, ένα γκολ και πέντε ασίστ.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X