Ο Αλβανός για την Εθνική

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

alvanosΤο πιο αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση στον 4ο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2015 -που οδηγεί στα πλέι οφ- θέλει να κάνει η Εθνική Ανδρών που αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:45 στην πόλη Ρεζιόν Λεζιόν το Ισραήλ για την 3η αγωνιστική της διοργάνωσης. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί απευθείας τηλεοπτικά από τον OTE TV.

Εκ των αρχηγών της Εθνικής ομάδας ο Αλέξης Αλβανός λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής από την Θεσσαλονίκη με προορισμό το Τελ Αβίβ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ. “Θα δώσουμε την μάχη μας. Ξέρουμε ότι τέσσερις ημέρες δεν είναι αρκετές για μία Εθνική ομάδα, αλλά ο χρόνος δεν είναι πάντα υπέρ μας. Παρά τις δυσκολίες θα δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας” ανέφερε ο 34χρονος διεθνής της ΑΕΚ και έστειλε τις ευχές του για την Εθνική μας ομάδα, τονίζοντας: “Το 2014 εύχομαι να φέρει υγεία σε όλους τους διεθνείς και τους συντελεστές της ομάδας και μία πρόκριση σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, που τόσο πολύ επιθυμούμε και χρειαζόμαστε σαν ελληνικό χάντμπολ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X