Στο μικροσκόπιο η συνολική αλλαγή της εικόνας και όχι (μόνο) η αλλαγή προσώπων

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÌÐÑÅÓÅÂÉÔÓ ÁÑÃÕÑÉÏÕ ÁÃÑÏÔÉÊÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ - ÁÅÊ (ÊÕÐÅËËÏ Ã ÅÈÍÉÊÇÓ 2013-2014)Είναι δεδομένο πως εκ των πραγμάτων η ΑΕΚ δεν έχει περιθώριο να μείνει για πολύ ακόμα στα στραβά και ανάποδα που έγιναν στο Καυταντζόγλειο. Την Κυριακή έχει παιχνίδι για το πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας. Θεωρητικά ο Τραϊανός Δέλλας θα καταστρώσει τα πλάνα ενδεκάδας, με βάση όσα έγιναν και κυρίως όσα δεν έγιναν στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα. Όμως η ατάκα του τεχνικού της ΑΕΚ μετά το τέλος του κυριακάτικου παιχνίδι, «αν μπορούσα, θα άλλαζα ολόκληρη την ομάδα» είναι ενδεικτική και των σκέψεων του για την συνέχεια.

Το μεγαλύτερο ζήτημα για τον Δέλλα, ήταν πως στο Καυταντζόγλειο δεν ήταν ένας ή δυο ή τρεις παίκτες που είχαν κακή απόδοση. Ολόκληρη η ομάδα, από την άμυνα μέχρι και την επίθεση, ήταν τραγική. Κανείς δεν έκανε τίποτε απ’ όσα έπρεπε να κάνει. Χωρίς μαρκαρίσματα, χωρίς πάθος, χωρίς κίνηση, χωρίς βοήθειες, χωρίς τίποτα. Κανείς από την ενδεκάδα δεν έμπαινε δυνατά στις φάσεις, κανείς δεν διεκδικούσε σωστά την μπάλα, κανείς δεν έπαιρνε μια πρωτοβουλία. Αυτό ήταν φαινόμενο που παρατηρήθηκε ακόμα και στο ματς με την Κηφισιά, παρόλο που η ΑΕΚ νίκησε. Με εξαίρεση ίσως τον Μπρέσεβιτς και λίγο τον Ανάκογλου και στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι περισσότεροι παίκτες της ενδεκάδας, δεν είχαν καλή παρουσία. Το ίδιο και με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι.

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που θέλει να λύσει ο Δέλλας και μάλιστα άμεσα. Από το επόμενο ματς κιόλας. Και ουσιαστικά στο μικροσκόπιο του, έχει βάλει πλέον τον τρόπο για μια συνολική αλλαγή της εικόνας και όχι τόσο την αλλαγή των προσώπων της ενδεκάδας. Παρόλο που είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα του παιχνιδιού με το Αιγάλεω.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X