ΑΕΚ: Πρώτη μεταγραφική κίνηση για την γυναικεία ομάδα πόλο - Απέκτησε την 21χρονη Μαρία Λάζαρη

ΑΕΚ: Πρώτη μεταγραφική κίνηση για την γυναικεία ομάδα πόλο - Απέκτησε την 21χρονη Μαρία Λάζαρη
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση της 21χρονης τερματοφύλακα, Μαρίας Λάζαρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη της μεταγραφική κίνηση για τη νέα σεζόν προχώρησε η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση της Μαρίας Λάζαρη.

Η 21χρονη τερματοφύλακας υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και εντάχθηκε στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ. Πρόκειται για μια πολύ ουσιαστική κίνηση, η οποία είναι και η πρώτη από μια σειρά σημαντικών μεταγραφών που θα ακολουθήσουν με στόχο την ενίσχυση του τμήματος έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο ανταγωνιστική από πέρυσι.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με την Μαρία Λάζαρη. Η 21χρονη (23/08/2002) τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό της και εντάσσεται στο δυναμικό της Γυναικείας ομάδας Πόλο του Συλλόγου.

Η Μαρία Λάζαρη έχει αγωνιστεί στο Νηρέα Χαλανδρίου, φτάνοντας έως τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του 2020, ενώ στη συνέχεια φόρεσε το σκουφάκι του Ολυμπιακού Αλίμου (2021-22), κατακτώντας την άνοδο στην Α1, και του Αλίμου (2022-23), «τσεκάροντας» το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Έχει αγωνιστεί στις μικρές Εθνικές Ομάδες, κατακτώντας την 5η θέση με τις Νεάνιδες το 2019 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βόλου.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Μαρία Λάζαρη δήλωσε στο aek.gr: «Μόνο χαρά μπορώ να νιώθω που γίνομαι μέλος της μεγάλης οικογένειας της ΑΕΚ. Είμαι άκρως αισιόδοξη ότι η ερχόμενη σεζόν θα μας γεμίσει σημαντικές στιγμές και θα προσπαθήσω να βάλω το δικό μου λιθαράκι στις επιτυχίες της ομάδας μας. Επίσης, έχω μια ιδιαίτερη χαρά που θα συνεργαστώ με έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο τον κ. Μίτσιτς που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου. Εύχομαι μια χρόνια με επιτυχίες και υγεία για όλες μας και πάνω από όλα… FORZZA ΑΕΚΑΡΑ».

Μαρία, καλώς ήρθες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Αντίθετα η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την αποχώρηση της Κέιτ Μακέντι.

Η Ανάλυση του ΠΑΟΚ - ΑΕΚ από τον Άκη Ζήκο | AEK After 29/04/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X