«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι»

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Φλορέντ Χαντεργκιονάι»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φλορέντ Χαντεργκιονάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η παρέλαση ονομάτων δεν σταματάει, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα η ΑΕΚ μαζί με τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό αλλά και τον ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Φλορέντ Χαντεργκιονάι.

Γεννημένος στις 31 Ιουλίου 1994, ο διεθνής Κοσοβάρος δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Κασίμπασα και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Με τη φανέλα του τουρκικού κλαμπ αγωνίστηκε τα τρία τελευταία χρόνια, έχοντας συνολικά 112 συμμετοχές, 7 γκολ και 6 ασίστ.

Έπειτα από τη λήξη του συμβολαίου του με την Κασίμπασα, ο Χαντεργκιονάι βάζει σε προτεραιότητα την μετακόμισή του σε άλλη χώρα και πρωτάθλημα και για αυτό άλλωστε έχει «παγώσει» το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Τραμπζονσπόρ.

Βέβαια να πούμε σε αυτό το σημείο ότι ο παίχτης αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και η συγκεκριμένη θέση δείχνει να είναι καλυμμένη στην ΑΕΚ από τους Ρότα, Σιντιμπέ αλλά και τον Ραντόνια που πιστεύει ο Αλμέιδα για τρίτη λύση στο δεξιό άκρο της άμυνας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X