«Η ΑΕΚ θέλει Μποέτιους» - Τι λέει η Ένωση για τον παίκτη

«Η ΑΕΚ θέλει Μποέτιους» - Τι λέει η Ένωση για τον παίκτη
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ και όχι μόνο για τον 29χρονο ακραίο μεσοεπιθετικό της Χέρτα, Ζαν-Πολ Μποέτιους αποκαλύπτουν οι Ολλανδοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού και ενός συλλόγου της Bundesliga για τον Ζαν-Πολ Μποέτιους αποκαλύπτουν τα ολλανδικά ΜΜΕ.

Ο 29χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Χέρτα, ωστόσο μπορεί να μείνει ελεύθερος με ειδικό όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του από τη στιγμή που οι Βερολινέζοι υποβιβάστηκαν.

Έτσι ο παίκτης είναι πιθανό να αποχωρήσει από τη «μεγάλη κυρία» του γερμανικού ποδοσφαίρου με τους Ολλανδούς να αναφέρουν πως υπάρχει ενδιαφέρον από ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ακόμη μία ομάδα.

Ο 29χρονος άσος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τη Μάιντς στο Βερολίνο, αλλά δεν κατάφερε να βοηθήσει. Σαφέστατα έπαιξε ρόλο και το σοκ του περασμένου Σεπτέμβρη όταν διαγνώστηκε με όγκο στους όρχεις. Τελικά έκανε 21 ματς με τη Χέρτα, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο και ως φαίνεται αναμένεται να αποχωρήσει από το Βερολίνο.

Τι λέει η ΑΕΚ για την υπόθεση Μποέτιους

Δεν φαίνεται να έχει βάση το ολλανδικό σενάριο για τον 29χρονο μεσοεπιθετικό της Χέρτα, Ζαν-Πολ Μποέτιους.

«Δεν υπάρχει κάτι, δεν ισχύει αυτό που αναφέρουν οι Ολλανδοί», ανέφεραν πηγές από την ΑΕΚ.

Γιώργος Τσακίρης: Αντίο Αραούχο και όλες οι ερωτήσεις σας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X