Με οποιοδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε κόστος

Με οποιοδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε κόστος
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος γράφει για τον Ορμπελίν Πινέδα και το πως πρέπει να σκεφτόμαστε στην ΑΕΚ για να τον κρατήσει

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φτάνουμε κοντά στην ημέρα που η ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ολλανδία.

Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει προχωρήσει μόνο σε μία μεταγραφή, αυτή του Σταύρου Πήλιου που έρχεται να πλαισιώσει Χατζισαφί-Μοχαμάντι στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ανάγκες έχει και άλλες προφανώς. Και μάλιστα πολλές. Μαζεύτηκαν ήδη πολλές.

Και όσο και να πεις, μπορεί να γίνουν περισσότερες μέσα στο καλοκαίρι. Άλλοι ανεβάζουν τις ανάγκες της ΑΕΚ, άρα και τον αριθμό μεταγραφών. Άλλοι έχουν μικρότερες απαιτήσεις. Ανάμεσα στο τι συζητάμε εμείς, τι συζητά ο κόσμος, τι αναλύουμε όλοι μας, είναι ο Ματίας Αλμέιδα και όσα έχει στο μυαλό του. Αυτά δεν έχουν επικοινωνηθεί, από το ρεπορτάζ βγαίνουν λίγα πράγματα πια και η αλήθεια είναι αφού ματαιώθηκε εκείνη η συνέντευξη Τύπου, μόνο στην Ολλανδία μπορεί να αλιεύσουμε κάτι από τις σκέψεις του.

Πχ εγώ βάζω πολύ ψηλά την ανάγκη της ΑΕΚ για ένα τερματοφύλακα κλάσης. Άλλοι όχι. Ο Αλμέιδα δεν… καίγεται αυτή την στιγμή και αν μείνει και το ίδιο δίδυμο είναι ΟΚ, άντε να προστεθεί ένας τρίτος πιο έτοιμος.

Με οποιοδήποτε τρόπο, με οποιοδήποτε κόστος

Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει στην ΑΕΚ το… πως

Όμως όλες οι αναλύσεις αρχίζουν (και πρέπει να τελειώνουν) με τον Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός πρέπει να είναι η μεγάλη προτεραιότητα της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Η παραμονή του με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε κόστος. Είναι ο παίκτης που αλλάζει τα δεδομένα στο ρόστερ της ΑΕΚ και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ο MVP σε σταθερό επίπεδο από το πρώτο επίσημο ματς στην Λαμία, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου στο Βόλο. Είναι ο παίκτης που λύνει τα χέρια του κόουτς, είναι αυτός που έπαιξε με ίωση συν θλάση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ στην Λεωφόρο όταν κλήθηκε να μπει στην αρχή του ματς αλλαγή αντί του Ρότα και έπαιξε δεξί μπακ. Το ίδιο είχε κάνει πριν λίγους μήνες μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια σε αδιάφορη ρεβάνς κόντρα στον Πανσερραϊκό για το Κύπελλο. Δεξί μπακ! Και έχει παίξει… σχεδόν σε όλες τις θέσεις, σε όλες τις γραμμές.

Αυτός ο παίκτης πρέπει να μείνει με κάθε κόστος, δεν είμαστε λογιστές, δεν πρέπει να μας ενδιαφέροει το πώς θα τα καταφέρει η ΑΕΚ και τα χρήματα που θα δαπανήσει, είναι υποχρέωση της να το κάνει και να τον κρατήσει, αυτό το καλοκαίρι που είναι η μεγάλη ευκαιρία του κλαμπ να… ξεφύγει από τους αντιπάλους της μπαίνοντας στους ομίλους του Champions League. Το ξέρουμε πολύ καλά. Αυτοί καλύτερα.

Η ΑΕΚ λοιπόν δίνει… αγώνα για τον Πινέδα για να μείνει και να τον έχει… άμεσα στην Ολλανδία. Δίνει αγώνα για να έχει άμεσα στόπερ στην Ολλανδία ο Αλμέιδα. Ως εκεί τα «άμεσα» για την ΑΕΚ. Εξτρέμ πιστεύω θα αργήσει να έρθει από αυτό που αφουγκράζομαι από το ρεπορτάζ. Για να δούμε, διότι η μεταγραφική περίοδος είναι μία ζωντανή εξέλιξη-διαδικασία που ανά πάσα στιγμή αλλάζουν όλα. Για αυτό πρέπει να είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι για το… οτιδήποτε. Και πιστεύω ότι μέχρι και την τελευταία ημέρα του Αυγούστου θα δούμε πολλά επεισόδια.

Μέχρι τότε, ας έχουμε τον Πινέδα κοντά μας να χαμογελάμε…

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X