Ζιάγκος στο enwsi.gr: «Τα καλύτερα έρχονται για την Βασίλισσα» (VIDEO)

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagosΆνθρωπος με υψηλό πνεύμα, άνθρωπος που δεν του αρέσουν τα πολλά λόγια, αλλά μονάχα η σκληρή δουλειά. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος έχει περάσει μια… ζωή στην ΑΕΚ. Ακαδημίες για μια δεκαετία και βάλε στο «Γεώργιος Μόσχος», μέλος του τεχνικού τιμ της πρώτης ομάδας στα δύσκολα πριν την «καταστροφή» και καθοδηγητής της στην αναγέννηση από το 2012. Με λίγα λόγια ο προπονητής της Βασίλισσας τα έχει ζήσει όλα στην ΑΕΚ.

Το 2014 έφτασε και άπαντες περιμένουν την μεγάλη επιστροφή της. Άνοιξη του 2011 έπεσε, ίδια εποχή τρία χρόνια μετά ευελπιστούν όλοι να γυρίσει ξανά εκεί που ανήκει. Στα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ ως πρωταγωνίστρια και όχι ως «κομπάρσος» όπως έχει καταντήσει. Και με τεχνικό ηγέτη ένα δικό της παιδί και έναν από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες προπονητές που υπόσχεται πολλά.

Ο Ζιάγκος μίλησε στην κάμερα του enwsi.gr για το νέο έτος, έστειλε το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΚ, τον κάλεσε να… αγαπήσει την ομάδα για αυτό που είναι τώρα και υποσχέθηκε ένα πράγμα: τα καλύτερα έρχονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

[youtube id=”tyStgHqppBk” width=”600″ height=”350″]

TAΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X