Ο Μοτιεγιούνας θέλει να γνωστοποιηθούν οι μισθοί των παικτών της EuroLeague

Ο Μοτιεγιούνας θέλει να γνωστοποιηθούν οι μισθοί των παικτών της EuroLeague
Photo Credits: INTIME

Ο νέος διευθύνων σύμβουλος της EuroLeague ρωτήθηκε για ενδεχόμενο play-in τουρνουά αλλά και για τους μισθούς των παικτών της λίγκας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η EuroLeague έχει νέο CEO, τον Παούλιους Μοτιεγιούνας, με τον Λιθουανό να τοποθετείται για ζητήματα που ενδεχομένως έρθουν στο προσκήνιο τις επόμενες σεζόν. Ο Μοτιεγιούνας αναφέρθηκε στο play-in, το οποίο μπορεί να συμβεί στα πρότυπα του NBA, αλλά και στη δημοσίευση των συμβολαίων των ομάδων.

«Υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των ομάδων. Η λογική της λίγκας μας έχει να κάνει με το ότι όλες οι ομάδες πρέπει να παίζουν μεταξύ τους. Αυτό δε θα αλλάξει» ήταν τα λόγια του Μοτιεγιούνας.

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, όσον αφορά τα συμβόλαια των ομάδων, ο νέος CEO της EuroLeague ανέφερε «δε βλέπω τον λόγο να μην είναι φανερά. Με όλον τον σεβασμό, αν δώσεις τις πληροφορίες αυτές δε δίνεις χώρο για διαφορετικές ερμηνείες. Ελπίζω ότι θα είναι δυνατό να το πραγματοποιήσουμε» τονίζει ο Λιθουανός, που δεν πήρε θέση για την ύπαρξη salary cap στη λίγκα.

Τάσος Καπετανάκος: «Ουτοπικό να δίνει η Αστυνομία που γνωρίζουμε εγγυήσεις για τελικό στη Νέα Φιλαδέλφεια» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X