Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Το κλειδί είναι να είμαστε μαχητικές σε κάθε παιχνίδι»

Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Το κλειδί είναι να είμαστε μαχητικές σε κάθε παιχνίδι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papafotiouΓια τα μισά του δρόμου της φετινής σεζόν, αλλά κυρίως για τη συνέχεια και το κλειδί για την επιτυχία, μίλησε στο enwsi.gr, η Αθηνά Παπαφωτίου.

«Έχουμε ξεκινήσει εδώ και τρεις μήνες. Η ομάδα δεν ξεκίνησε όσο καλά μπορούσε. Αλλά δεν έχει κλείσει ακόμα μήνας, που να είμαστε όλες μαζί. Από εδώ και πέρα θα ανεβαίνουμε. Είμαστε πολύ πιο μαχητικές σε σχέση με την αρχή. Και αυτό είναι το κλειδί για να πάμε καλά. Αργά ή γρήγορα, όταν είσαι μαχητικός, θα έρθει το αποτέλεσμα να σε δικαιώσει».

– Για την στήριξη του κόσμου

«Νομίζω πως ο κόσμος είναι σημαντικός. Είμαστε η μοναδική ομάδα που παίζουμε μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Και δεν είναι τυχαίο πως σ’ όλα τα εντός έδρας ματς, παίζουμε καλύτερα».

– Για την επιστροφή της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια

«Γνωρίζω πως υπάρχουν σχέδια για το γήπεδο. Να μπορέσει η ΑΕΚ να αποκτήσει δικό της γήπεδο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εύχομαι να αποκτήσει ξανά την έδρα της».

[youtube id=”ezKIJggBnGg”]

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X