Nations League: Οι δυο αποκρούσεις του Σιμόν και η «χρυσή» εκτέλεση... Πανένκα του Καρβαχάλ (VIDEO)

Nations League: Οι δυο αποκρούσεις του Σιμόν και η «χρυσή» εκτέλεση... Πανένκα του Καρβαχάλ (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ουνάι Σιμόν με δυο αποκρούσεις πέναλτι ήταν ο ήρωας της Ισπανίας στον τελικό του Nations League κόντρα στην Κροατία και ο Καρβαχάλ με εκτέλεση «Πανένκα» χάρισε το τρόπαιο στην χώρα του.

Η Ισπανία έβαλε και το Nations League στην τροπαιοθήκη της. Η Φούρια Ρόχα νίκησε στον τελικό της διοργάνωσης την Κροατία με 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι και σήκωσε το τρόπαιο για πρώτη φορά στη ιστορία της και έβαλε την κούπα δίπλα στα τρία Euro και το ένα Μουντιάλ που έχει κατακτήσει.

Ήρωας των Ισπανών ήταν ο Ουνάι Σιμόν. Ο τερματοφύλακας την Αθλέτικ Μπιλμπάο απέκρουσε δύο από τις έξι εκτελέσεις και πιο συγκεκριμένα νίκησε τον Μέγιερ και τον Πέτκοβιτς.

Το τελευταίο πέναλτι το ανέλαβε ένας παίκτης που ξέρει καλά να σηκώνει τρόπαια. Ο Ντάνι Καρβαχάλ. Ο δεξιός ακραίος οπισθοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης με απόλυτη ψυχραιμία νίκησε τον Λιβάκοβιτς με εκτέλεση «Πανένκα» και «κλείδωσε» το τρόπαιο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X