Κούζμα: Μένει ελεύθερος από τους Ουίζαρντς

Κούζμα: Μένει ελεύθερος από τους Ουίζαρντς
Photo Credits: INTIME

Ο Κάιλ Κούζμα πήρε την απόφαση να μην ασκήσει την οψιόν του συμβολαίου του για την επόμενη σεζόν, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει ελεύθερος από τους Ουίζαρντς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας εξαιρετικός παίκτης αναμένεται να βγει στην αγορά του ΝΒΑ ως free agent.

Συγκεκριμένα, όπως τονίζει ο γνωστός insider της λίγκας Μάρκ Στάιν, ο Κάιλ Κούζμα δεν έχει σκοπό να ασκήσει την οψιόν του συμβολαίου του με τους Γουίζαρντς, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει ελεύθερος!

Ο Αμερικανός φόργουορντ υπέγραψε το 2021 ένα τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 39 εκατ. ευρώ και οψιόν ανανέωσης από την πλευρά του παίκτη για τη σεζόν 2023-24. Αν επέλεγε να παραμείνει στη Γουάσινγκτον και ενεργοποιούσε την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, θα λάμβανε 13 εκατ. δολάρια, κάτι που απ’ ότι φαίνεται δεν τον ικανοποιεί.

Θυμίζουμε πως οι Γουίζαρντς έχουν βάλει ως στόχο τη ριζική αναδόμηση, επομένως αναμένεται να αποχωρήσουν και οι άλλοι δύο σταρ της ομάδας, Μπράντλεϊ Μπιλ και Κρίσταπς Πορζίνγκις.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X