Μπαρτσελόνα: Αναμνήσεις από τις αρχές των 00's έφερε η νέα εμφάνιση - Σε ποιες τιμές κυμαίνονται

Μπαρτσελόνα: Αναμνήσεις από τις αρχές των 00's έφερε η νέα εμφάνιση - Σε ποιες τιμές κυμαίνονται
Photo Credits: INTIME

Τη βασική εμφάνιση της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφάνισε η Μπαρτσελόνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την Πουτέγιας και τον Λεβαντόφσκι να πρωταγωνιστούν στην παρουσίαση, η Μπαρτσελόνα έκανε γνωστή τη βασική εμφάνιση της νέας σεζόν και προκάλεσε… νοσταλγία στον κόσμο της!

Οι «μπλαουγκράνα» ακολούθησαν τη γνωστή μέθοδο στις παρουσιάσεις τους, με τους παίκτες και τις παίκτριες να διαφημίζουν τη νέα φανέλα και όχι με διάφορα μοντέλα που παρατηρείται να συμβαίνει το τελευταίο διάστημα σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης.

Απ’ την πλευρά της ομάδα του Τσάβι, σταρ της παρουσίασης ήταν ο Λεβαντόφσκι, αλλά και οι Πέδρι, Γκάβι και Ρόναλντ Αραούχο, ενώ στις γυναίκες τα φώτα τράβηξε η Πουτέγιας που ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια της Μπαρτσελόνα στην κατάκτηση του φετινού Champions League.

Μάλιστα, στα σχόλια των φίλων της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σύγκριναν τη νέα φανέλα με αυτή της σεζόν 1999-2000, μόνο που τότε τα χρώματα ήταν μισό – μισό.

Όσον αφορά τις τιμές, χωρίς αριθμό και όνομα παίκτη κυμαίνεται στα 154,99, ενώ αν κάποιος επιθυμεί με το όνομα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τότε κοστίζει 174,99 ευρώ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X