Νέα δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε τον διεθνή ίντερ Νίκο Κρητικό! (ΦΩΤΟ)

Νέα δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε τον διεθνή ίντερ Νίκο Κρητικό! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ΑΕΚ που απέκτησε έναν παίκτη που αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Βύρωνα Παπαδόπουλο η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ ενέταξε έναν ακόμη Έλληνα διεθνή στο ρόστερ της.

Ο λόγος για τον Νίκο Κρητικό ο οποίος είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την «Ένωση» και φέτος ήταν τελικά η κατάλληλη στιγμή για να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα».  Ο Κρητικός είναι ένας παίκτης που αποτέλεσε μήλον της έριδος για αρκετές Ελληνικές ομάδες με την ΑΕΚ ωστόσο να είναι αυτή που κατάφερε φέτος να τον ντύσει στα «κιτρινόμαυρα». Ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Κρητικό. Ο 26χρονος (24/09/1996) διεθνής ίντερ, ύψους 1,92 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Νίκος Κρητικός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελλήνιο, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Δούκα, Ανόρθωση και ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή. Πέρυσι, μετέβη στην Ρουμανία για λογαριασμό της Φοκσάνι 2007. Φυσικά, είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Νίκο, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Δείτε φωτογραφίες από την υπογραφή του συμβολαίου του στη Νέα Φιλαδέλφεια:

Νέα δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε τον διεθνή ίντερ Νίκο Κρητικό! (ΦΩΤΟ) Νέα δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε τον διεθνή ίντερ Νίκο Κρητικό! (ΦΩΤΟ) Νέα δυνατή κίνηση της ΑΕΚ - Απέκτησε τον διεθνή ίντερ Νίκο Κρητικό! (ΦΩΤΟ)

Σταμάτης Βούλγαρης: Η ΑΕΚ οφείλει να κινηθεί γρήγορα μεθοδικά και ουσιαστικά
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X