Πινέδα: «Είπα στον ατζέντη μου ''δική σου δουλειά το μέλλον μου'' και… ας έρθουν εκπλήξεις - Θέλω να μείνω Ευρώπη» (VIDEO)

Πινέδα: «Είπα στον ατζέντη μου ''δική σου δουλειά το μέλλον μου'' και… ας έρθουν εκπλήξεις - Θέλω να μείνω Ευρώπη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ορμπελίν Πινέδα κλήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του αναφέροντας ότι για αυτό είναι αποκλειστικά υπεύθυνος ο εκπρόσωπός του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πινέδα είναι χαρούμενος στην ΑΕΚ και θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Ο Μεξικανός άσος έπαιξε ως δανεικός από την Θέλτα στην Ένωση αφήνοντας εκπληκτικές εντυπώσεις και ήδη η ΑΕΚ κινείται για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο Πινέδα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην προετοιμασία της Εθνικής Μεξικού, ενώ κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες αναφορικά με το μέλλον του τονίζοντας:

«Η αλήθεια είναι πως ζω μέρα την μέρα, το άφησα στον ατζέντη μου. Του είπα “είναι δική σου δουλειά, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, δώσε μου τα δεδομένα που δουλεύουν” και ας έρθουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι όταν εμείς οι παίκτες μένουμε εκτός, έρχονταιοι καλύτερες προτάσεις», είπε αρχικά στο «Azteca Deportes».

Ενώ στη συνέχεια σχολίασε το ενδεχόμενο να γυρίσει στο Μεξικό: «Ορίστε, το έλεγα πάντα. Πρώτα είναι το όνειρό μου να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να συνεχίσω να πετυχαίνω και να συνεχίσω να χτυπάω πόρτες, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι Μεξικανοί. Θέλω να συνεχίζω να παίζω στην Ευρώπη».

 

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X