«Γκαλτιέ το φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι - Πάουλο Σόουζα η εναλλακτική»

«Γκαλτιέ το φαβορί για τον πάγκο της Νάπολι - Πάουλο Σόουζα η εναλλακτική»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ είναι η επιλογή του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τον πάγκο της Νάπολι, με τον Πάουλο Σόουζα ως εναλλακτική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως… μικραίνει η λίστα του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Σύμφωνα με Sportmediaset, ο πρόεδρος της Νάπολι έχει καταλήξει σε δύο ονόματα όσον αφορά τον προπονητή που θα αποτελέσει τον διάδοχο του Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο των «παρτενοπέι».

Ο πρώτος και επικρατέστερος είναι ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο Γάλλος πήρε το πρωτάθλημα στην πατρίδα του με την Παρί όμως σίγουρα δεν «έπεισε», επομένως μοιάζει να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου και είναι η πρώτη επιλογή του Ντε Λαουρέντις.

Αν η περίπτωση του Γκαλτιέ δεν ευοδωθεί, υπάρχει και μία εναλλακτική. Ο Ντε Λαουρέντις έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Πάουλο Σόουζα, νυν τεχνικό της Σαλερνιτάνα που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην κατηγορία. Ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο, έχει όμως ένα buy-out της τάξεως των 1,5 εκατ. ευρώ, το οποίο δεν θα έχει πρόβλημα να καταβάλλει η Νάπολι ώστε να τον αποκτήσει.

 

ΟΛΗ η εκπομπή ΑΕΚ Inside με ειδήσεις και σχόλια από τον Τάσο Καπετανάκο! (VIDEO) Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS