Επιβεβαιώνει ο Εμπαπέ: «Ενημέρωσα από το 2022 την Παρί Σεν Ζερμέν ότι δεν θα ανανεώσω»

Διέψευσε τα περί αποχώρησης του Εμπαπέ από την Παρί ο Λουί Κάμπος
Photo Credits: INTIME

Με δήλωσή του ο Εμπαπέ επιβεβαιώνει την αποστολής της επιστολής στη διοίκηση των Παριζιάνων

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με δήλωσή του στο Γαλλικό πρακτορείο Ειδήσεων ο Κιλιάν Μπαπέ επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ που ανέφερε πως έχει ενημερώσει την Παρί Σεν Ζερμέν για την απόφασή του να μη μείνει μετά το 2024.

Το συμβόλαιο του Μπαπέ με την Παρί λήγει το 2024 και ο Γάλλος στράικερ είχε τη δυνατότητα να το επεκτείνει έως το 2025, ωστόσο όπως αναφέρει η Equipe, ο 24χρονος επιθετικός δεν θα ενεργοποιήσει την συγκεκριμένη οψιόν.

Το δημοσίευμα γράφει ότι ο Μπαπέ έστειλε επιστολή στους ανθρώπους της Παρί, ενημερώνοντας ότι δεν θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της οψιόν επέκτασης στο συμβόλαιό του, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι στις 31 Ιουλίου.

Με δήλωσή του ο ποδοσφαιριστής επιβεβαιώνει την αποστολής της επιστολής στη διοίκηση των Παριζιάνων σημειώνοντας, μάλιστα, ότι αυτό συνέβη ήδη από τον περασμένο Ιούλιο και απλά τώρα τους υπενθύμισε για την πρόθεσή του να μην ανανεώσει με την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό τους.

«Η διοίκηση ενημερώθηκε στις 15 Ιουλίου 2022 για την απόφασή μου να μην συνεχίσω μετά το 2024» λέει ο παίκτης.

ENWSI TV: Tο ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με Καζαντζόγλου και Τσίλη (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X