Η Μπορντό έχασε την άνοδο στα χαρτιά και η ΑΕΚ απώλεσε ένα εκατ. ευρώ για Μισελέν!

Η Μπορντό έχασε την άνοδο στα χαρτιά και η ΑΕΚ απώλεσε ένα εκατ. ευρώ για Μισελέν!
Photo Credits: INTIME

Η μη άνοδος της Μπορντό στη Ligue 1 λόγω της ανοησίας του οπαδού της θα στοιχίσει περίπου ένα εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ για τη μεταγραφή του Μισελέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα ένα-ένα. Η Μπορντό χάνει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία στα χαρτιά και η ΑΕΚ ένα σημαντικό ποσό από τη μετακόμιση του Κλεμάν Μισελέν στους Γιρονδίνους.

Η πειθαρχική επιτροπή του γαλλικού πρωταθλήματος εξέδωσε την απόφασή της για όσα έγιναν στο Μπορντό – Ροντέ με το ματς να διακόπτεται έπειτα από επεισόδιο οπαδού των Γιρονδίνων με τον σκόρερ των φιλοξενούμενων, Λούκας Μπουαδές. Ο πέλεκυς ήταν βαρύς για τους Γιρονδίνους που έχασαν το ματς στα χαρτιά και κατ’ επέκταση την άνοδο, ενώ θα ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα με -1, αλλά και δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών.

Και πάμε τώρα στο τι σχέση αυτό με την ΑΕΚ; Ο Μισελέν που παίζει στην Μπορντό, συμπλήρωσε τους αγώνες που έπρεπε για να ενεργοποιηθεί η ρήτρα αγοράς του από την Ένωση, όμως το νούμερο είναι αυτό που αλλάζει.

Αν η Μπορντό ανέβαινε στη Ligue 1, τότε η ΑΕΚ θα έβαζε στα ταμεία της έως 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους για τον ποδοσφαιριστή, ενώ από τη στιγμή που η Μπορντό μένειν στη Ligue 2, τότε η ρήτρα είναι περίπου 1 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Βέβαια, να σημειωθεί πως λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης, η Μπορντό εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία χαρακτηρίζει την απόφαση ως ακατανόητη και ότι θα συνεχίσει τον δικαστικό της αγώνα, για να δικαιωθεί.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X