Γκατσίνοβιτς: Ζήτησε από την Εθνική Σερβίας να ξεκουραστεί λόγω ενοχλήσεων

Γκατσίνοβιτς: Ζήτησε από την Εθνική Σερβίας να ξεκουραστεί λόγω ενοχλήσεων
Photo Credits: INTIME

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς υπερέβαλλε εαυτόν στο φινάλε της σεζόν και ζήτησε ξεκούραση από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ξεκούραση χρειάζεται ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, για αυτό και έμεινε εκτός από την Εθνική Σερβίας.

Η εθνική Σερβίας αντιμετωπίζει το επόμενο διάστημα την Ιορδανία σε φιλικό και τη Βουλγαρία στα προκριματικά του Euro, με τον Ντράγκαν Στοΐκοβιτς να καλεί ξανά μετά από αρκετό διάστημα τον νταμπλούχο πλέον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ωστόσο, παρότι ήταν στις αρχικές κλήσεις, εν τέλει δεν πήγε ποτέ να ενσωματωθεί με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Ο ίδιος είχε κάποιες ενοχλήσεις και ζήτησε να ξεκουραστεί και έτσι δεν θα βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη Εθνική Σερβίας.

Υπενθυμίζεται ο ο Σέρβος χαφ της ΑΕΚ έκανε μια φοβερή χρονιά με τα κιτρινόμαυρα, παρά το πρόβλημα με τους κοιλιακούς, και μια από τις κορυφαίες εμφανίσεις του ήταν κόντρα στον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου που υπερέβαλλε εαυτόν για να καλύψει το κενό της αποβολής.

Πάνος Λούπος: Ψυχραιμία και για την... καρδιά μας το βράδυ της Κυριακής
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X