«Η Αμέρικα προσφέρει 3 εκατ. δολάρια στον Αλμέιδα, αλλά υπάρχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ»

«Η Αμέρικα προσφέρει 3 εκατ. δολάρια στον Αλμέιδα, αλλά υπάρχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Νέο ρεπορτάζ στο Μεξικό για τον Αλμέιδα που αναφέρει πως «η Αμέρικα προσφέρει 3 εκατ. δολάρια στον Αλμέιδα, αλλά υπάρχει ρήτρα 10 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιμένουν οι Μεξικανοί για τον Ματίας Αλμέιδα και την Αμέρικα, μόνο που αυτή τη φορά αναφέρονται και στο θέμα της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του «Pelado» με την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα, «Esto», η Αμέρικα αναζητεί προπονητή ενώ έχει εισπράξει αρκετές αρνητικές απαντήσεις και εν συνεχεία στο ρεπορτάζ αναφέρεται πως «ο άσσος στο μανίκι της είναι ο Ματίας Αλμέιδα». Και εκεί αναφέρεται πως «η αποχώρηση του Αλμέιδα από την ελληνική ομάδα  θα εξαρτηθεί απλώς από ένα οικονομικό ζήτημα».

Και εν συνεχεία η εφημερίδα σπεύδει να εξηγήσει τι εννοεί με το τελευταίο επικαλούμενη και ρεπορτάζ της εφημερίδας Ole. «Η Αμέρικα δεν θα έπρεπε να προσφέρει μόνο έναν υψηλό μισθό στον Αλμέιδα, οι άνθρωποι της θα ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν 3 εκατομμύρια δολάρια ανά σεζόν, αλλά υπάρχει και ρήτρα καταγγελίας ύψους 10 εκατ. ευρώ στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Αλμέιδα με την ΑΕΚ».

Και καταλήγοντας το ρεπορτάζ αναφέρει: «Μ’ αυτόν τον τρόπο η Αμέρικα όχι μόνο θα έπρεπε να πείσει τον Ματίας Αλμέιδα να επιστρέψει στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο, θα έπρεπε να πληρώσει τον υψηλό μισθό του και να πληρώσει την ΑΕΚ τη ρήτρα απόλυσης για τις υπηρεσίες του νυν προπονητή της».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X