Πάλμα για το ενδιαφέρον από Ελλάδα: «Ομάδες προσέγγισαν τον ατζέντη μου»

Πάλμα για το ενδιαφέρον από Ελλάδα: «Ομάδες προσέγγισαν τον ατζέντη μου»
Photo Credits: INTIME

Στο ενδιαφέρον και ελληνικών ομάδων για την απόκτησή του αναφέρθηκε ο άσος του Άρη, Λουίς Πάλμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίς Πάλμα σε δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Ονδούρας και δη στο «diez.hn» αναφέρθηκε στο μέλλον του στον Άρη, όσο και για ενδιαφέρον από άλλες ελληνικές ομάδες.

«Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου», είπε χαρακτηριστικά ο άσος του Άρη, Λουίς Πάλμα και πρόσθεσε: «Την τελευταία φορά που είπα κάτι, κάποιοι οπαδοί του Άρη μου έγραψαν θυμωμένα. Ξέρουν ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο και τους ίδιους. Είπα κάτι όπως θα έλεγε κάθε παίκτης θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο στο μέλλον σε μια κατάσταση που θα κερδίσει και η ομάδα και ο παίκτης».

Οι δηλώσεις του Πάλμα:

Για τη σεζόν του στην Ελλάδα: “Ήταν μία εξαιρετική σεζόν, παρά τον τραυματισμό μου, που με κράτησε μακριά από πολλά παιχνίδια. Τελείωσα το πρωτάθλημα με τον τρόπο που ήθελα, σκόραρα γκολ και μοίρασα ασίστ. Είναι η καλύτερή μου σεζόν. Αυτό που έκανα ήταν να πειθαρχήσω τον εαυτό μου και να συγκεντρωθώ σε αυτό που ήθελα. Κατάλαβα ότι είμαι σε ένα πρωτάθλημα καλό στην Ευρώπη”.

Για το αν νιώθει έτοιμος για το βήμα παραπάνω: “Έχω ωριμάσει πολύ στην Ελλάδα, έχοντας κορυφαίους συμπαίκτες που έπαιξαν σε μεγάλες ομάδες στην Ευρώπη. Είχα υπομονή όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά γνωρίζοντας ότι θα ερχόταν η στιγμή. Νιώθω ότι είμαι αρκετά ώριμος για να αλλάξω ομάδα στο μέλλον”.

Για το αν υπάρχει κάποιο deadline για το μέλλον του στον Άρη: “Δεν υπάρχει, έχω τριετές συμβόλαιο. Ο πρόεδρος πρέπει να αποφασίσει. Αν τα πράγματα δεν δουλέψουν θα συγκεντρωθώ στη σεζόν”.

Για το αν τον προσέγγισαν άλλες ομάδες πέρα της Ρέιντζερς: “Δεν μου αρέσει να μιλάω για φήμες, αλλά υπάρχουν αρκετές ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον. Επίσης κάποιες ομάδες από την Ελλάδα έχουν προσεγγίσει τον ατζέντη μου. Την τελευταία φορά που είπα κάτι, κάποιοι οπαδοί του Άρη μου έγραψαν θυμωμένα. Ξέρουν ότι έχω μεγάλο σεβασμό για τον σύλλογο και τους ίδιους. Είπα κάτι όπως θα έλεγε κάθε παίκτης θα μπορούσε να φύγει από τον σύλλογο στο μέλλον σε μια κατάσταση που θα κερδίσει και η ομάδα και ο παίκτης”.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X