ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα τρόπαια των τμημάτων Futsal Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα τρόπαια των τμημάτων Futsal Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)

Στηρίζουμε τα τμήματα της ΑΕΚ με την Κάρτα Φίλου για ανάλογες επιτυχίες τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την θέση τους στην τροπαιοθήκη της ΑΕΚ στα γραφεία της Ερασιτεχνικής πήραν τα δύο Κύπελλα που κατέκτησαν φέτος οι δύο ομάδες Futsal Ανδρών και Γυναικών.

Συγκεκριμένα το Κύπελλο της ανδρικής ομάδας Futsal και το τρόπαιο του πρωταθλήματος της γυναικείας ομάδας κοσμούν πλέον τα γραφεία της ΑΕΚ . Με ανάρτηση της η Ερασιτεχνική έκανε εκ νέου κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την Κάρτα Φίλου προκειμένου να συνεχιστούν και οι επιτυχίες των τμημάτων

«Τα τρόπαια του Κυπέλλου Ελλάδος Futsal Ανδρών και του Women’s Futsal League που κατέκτησαν οι ομάδες μας παραδόθηκαν στα Γραφεία του Συλλόγου!

Πλέον, κοσμούν την τροπαιοθήκη της ΑΕΚ! Για να συνεχίσουν οι επιτυχίες και τα τρόπαια, στήριξε την ΑΕΚ με την ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ 2023-24» αναφέρει η ανάρτηση της.

ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα τρόπαια των τμημάτων Futsal Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ) ΑΕΚ: Στα γραφεία της Ερασιτεχνικής τα τρόπαια των τμημάτων Futsal Ανδρών και Γυναικών (ΦΩΤΟ)

Ανατροπή Τίτλου για την ΑΕΚ, 2-1 τον Άρη στο Χαριλάου| AEK Τalk 21/4/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X