Ολλανδική βεβαιότητα για αποχώρηση Δουβίκα από την Ουτρέχτη - Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ

Ολλανδική βεβαιότητα για αποχώρηση Δουβίκα από την Ουτρέχτη - Τι αναφέρουν τα ρεπορτάζ
Photo Credits: INTIME

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Τάσου Δουβίκα το καλοκαίρι από την Ουτρέχτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχέδια χωρίς τον Τάσο Δουβίκα κάνει για την επόμενη σεζόν η Ουτρέχτη.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά ΜΜΕ, ο πρώτος σκόρερ του ολλανδικού πρωταθλήματος θα αποχωρήσει και η Ουτρέχτη ακούει προσφορές. «Αναμένεται να υπάρξουν και αποχωρήσεις στην Ουτρέχτη. Ο πρώτος σκόρερ Τάσος Δουβίκας αναμφίβολα ανήκει σ’ αυτή την κατηγορία και έχει εμφανιστεί στα ραντάρ σε διάφορα κλαμπ», αναφέρει χαρακτηριστικά το ολλανδικό σάιτ «fcupdate.nl» που ειδικεύεται σε μεταγραφικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το «nu.nl» που αναφέρει: «Με τον ερχομό του γηγενή από την Μπρέντα, Σεούντγιενς η Ουτρέχτη φαίνεται να προετοιμάζεται για την αποχώρηση αρκετών παικτών. Ο επιθετικός Μπας Ντοστ, όπως και ο μέσος Σάντερ Φαν Ντε Στρικ έχουν συμβόλαια που λήγουν, ενώ μεταγραφή αναμένεται να κάνει και ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου Αναστάσιος Δουβίκας».

Τώρα στο τι ζητεί η Ουτρέχτη; Όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών η μεταγραφή αναμένεται να ξεπεράσει τα επτά εκατ. ευρώ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X