Τα «φούσκωσε» και πήγε στον Αρναούτογλου - Τραγουδίστρια αποκάλυψε την προσθετική στήθους οn camera (VIDEO)

Τα «φούσκωσε» και πήγε στον Αρναούτογλου - Τραγουδίστρια αποκάλυψε την προσθετική στήθους οn camera (VIDEO)

Φωνάρα και κορμάρα, αλλά όπως είπε κάποια σημεία της τα... έφτιαξε. Πάντως, δεν πρέπει να πείτε κακή κουβέντα (δεν μπορείτε κιόλας) γιατί είναι και πρωταθλήτρια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2Night Show” βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (05/06) η Ειρήνη Μιχαήλ, η οποία μίλησε για τη σχέση της με το Taekwondo αλλά και το πώς μπήκε το τραγούδι στη ζωή της. Σημειώνεται ότι οι περισσότεροι γνωρίσαμε την τραγουδίστρια μέσα από το J2US, όπου εμφανιζόταν μαζί με την Μαρία Αντωνά, αν και η παραμονή τους δεν ήταν μεγάλη.

«Σπούδασα, αλλά δεν τελείωσα στο ΤΕΦΑΑ. Χρωστάω ακόμη 5 μαθήματα οπότε μάλλον είμαι ακόμα φοιτήτρια. Δεν τελείωσα γιατί πήραν τα μυαλά μου αέρα και ήθελα να έρθω Αθήνα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X