Μια ανάσα από το πρωτάθλημα οι Νάγκετς, δεύτερη σερί νίκη στο Μαϊάμι

Μια ανάσα από το πρωτάθλημα οι Νάγκετς, δεύτερη σερί νίκη στο Μαϊάμι
Photo Credits: INTIME

Πολύ κοντά στο πρώτο τους πρωτάθλημα βρίσκονται οι Νάγκετς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη τους παρουσία σε τελικούς του NBA, οι Νάγκετς δείχνουν διψασμένοι για το δαχτυλίδι, με τον Νίκολα Γιόκιτς σε ρόλο… μαέστρου να δίνει τον ρυθμό και τους Γκόρντον, Μάρεϊ και Πόρτερ να δουλεύουν σαν καλοκουρδισμένη μηχανή. το Ντένβερ απέχει πλέον μια νίκη μακριά από το ραντεβού με την ιστορία.

Πριν την έναρξη του game 4 η στόχευση του Έρικ Σποέλστρα ήταν να περιοριστεί ο Τζαμάλ Μάρεϊ, κάτι που λειτούργησε αφού ο Καναδός από τους 34 πόντους του τρίτου τελικού, έπεσε στους 15 πόντους (είχε και 12 ασίστ), όμως οι Νάγκετς βρήκαν την λύση στο πρόσωπο του Άαρον Γκόρντον.

Ο φόργουορντ του Ντένβερ αποτέλεσε το μεγάλο πρόβλημα για την άμυνα ζώνης του Σποέλστρα και με 27 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, έχοντας ακόμη στο ενεργητικό του 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Νίκολα Γιόκιτς να καταγράφει ακόμη ένα double double με 23 πόντους και 12 ριμπάουντ, έχοντας και 4 ασίστ.

Από την πλευρά του το Μαϊάμι επέδειξε μαχητικό πνεύμα, δεν άφησε την διαφορά να ξεφύγει, όμως για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να πάρει βοήθειες από τους ρολίστες, περιμένοντας από τον Τζίμι Μπάτλερ και τον Μπαμ Αντεμπάγιο να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά.

Ο Jimmy Buckets, ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 25 πόντους, 7 ριμπάουντ και 7 ασίστ, με τον Αντεμπάγιο να έχει 20 πόντους, 13 ριμπάουντ, αλλά και 7 λάθη. Ο Κάιλι Λάουρι το πάλεψε όσο μπορούσε με 13 πόντους, 3 ριμπάουντ και 7 ασίστ, όμως για ακόμη ένα ματς ο Μαξ Στρους έμεινε άποντος, ενώ ο Γκέιμπ Βίνσεντ είχε μόλις 2 πόντους.

Με την εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο ομάδες στα δύο τελευταία ματς, πολύ δύσκολα θα αλλάξει η κατάσταση, με τους Νάγκετς να παίζουν τρομερό μπάσκετ, βγάζοντας εκπληκτικές συνεργασίες στο παρκέ, με την σειρά πλέον να μεταφέρεται ξανά στο Ντένβερ, όπου ο Νίκολα Γιόκιτς και η παρέα του θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν το πρωτάθλημα.

Αντίθετα, οι Χιτ καλούνται να βγάλουν αντίδραση και να κάνουν δεύτερο break στο Ντένβερ για να φέρουν ξανά την σειρά στην έδρα τους, αν και η προϊστορία δεν είναι με το μέρος τους, αφού μόνο μια φορά στην ιστορία των τελικών του NBA, ομάδα έχει επιστρέψει ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-1 στη σειρά.

Τα δωδεκάλεπτα: 21-20, 51-55, 73-86, 95-108

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X