Ο Δημάτος αποχαιρετά τον Τζαβέλλα: «Καθοριστικά θετικός παράγοντας στα αποδυτήρια, πάντα με τον δικό σου τρόπο» (ΦΩΤΟ)

Ο Δημάτος αποχαιρετά τον Τζαβέλλα: «Καθοριστικά θετικός παράγοντας στα αποδυτήρια, πάντα με τον δικό σου τρόπο» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ανδρέας Δημάτος αποχαιρετά με μια ανάρτηση στοFacebook τον Γιώργο Τζαβέλλα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Τζαβέλλας αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας  και ο Ανδρέας Δημάτος μέσω μιας ανάρτησής του στο Facebook αποχαιρετά τον διεθνή Έλληνα αμυντικό.

Αναλυτικά έγραψε:

«Από τις ιδιαίτερες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για να συνεργαστείς μαζί τους. Δείχνει δύσκολος, μπορεί και σκόπιμα, αλλά αρκεί να τον γνωρίσεις. Να τον μάθεις και να σε μάθει. Μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί, αλλά δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Μπορεί και να το επιδιώκει κιόλας! Τι μπορεί, δηλαδή, μάλλον το γουστάρει!
Κόντρα σε ό,τι μπορεί οι περισσότεροι να πιστεύουν αποτελεί καθοριστικά θετικό παράγοντα εντός των αποδυτηρίων και ο ρόλος του μπορεί να αναλυθεί καλύτερα από τους νεαρότερους συμπαίκτες του. Από εκείνους για τους οποίους μπορούσε ανά πάσα στιγμή να δώσει την οποιαδήποτε -ακόμα και παράλογη- μάχη!
Giwrgos Tzavellas ένα μεγάλο ευχαριστώ για όσα ζήσαμε. Ένας χρόνος ήταν αρκετός! Ήταν δύσκολα αλλά ήταν ωραία! Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν επιλέξεις γιατί το αξίζεις!
Πάντα με τον δικό σου τρόπο!»

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X