Απίστευτο ξεφτίλισμα στον Αλαφούζο από τη θύρα 13: «Η ξεφτίλα σου σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνά τη φαντασία - Δεν έχεις ηθική, ούτε αξίες!» (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο ξεφτίλισμα στον Αλαφούζο από τη θύρα 13: «Η ξεφτίλα σου σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνά τη φαντασία - Δεν έχεις ηθική, ούτε αξίες!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η θύρα 13 έβγαλε ανακοίνωση κεραυνός κατά του Γιάννη Αλαφούζο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Θύρα 13 βγάζει στη σέντρα τον Γιάννη Αλαφούζο, μετά τις αποκαλύψεις για το αμάξι που βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος στον Κορυδαλλό και είναι υπό την ιδιοκτησία του ΣΚΑΙ.

«Η ξεφτίλα σου σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνά την φαντασία»

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει

«11 χρόνια στο τιμόνι της ΠΑΕ και ακόμα ψάχνουμε του βαρελιού τον πάτο….Όταν η ομάδα σε είχε ανάγκη εσύ έδινες μάχη απο το Twitter.

Η ξεφτίλα σου όμως σαν άνθρωπος και όχι μόνο σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού ξεπερνάει την φαντασία όλων, μάθαμε από τα σάιτ ότι τάιζες έναν από τους δολοφόνους του αδερφού μας Μιχάλη Φιλόπουλου καθώς και τον επί χρόνια εχθρό της ομάδας Γιάννη Κομπότη για προσωπικά σου συμφέροντα και πολιτικά σου παιχνίδια, δεν έχεις ηθική ούτε και αξίες και τα παπαγαλάκια σου δεν πείθουν. Πρόσθεσες ακόμη μια μαύρη κηλίδα στον σύλλογο του Παναθηναικού μας. Οφείλεις να δώσεις εξηγήσεις και μια συγνώμη στην οικογένεια του Μιχάλη Φιλόπουλου.
Η Θύρα 13 δεν ξεχνά αλλά και ούτε συγχωρεί.
ΥΓ.ΜΙΧΑΛΗ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ 29/3/07»

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X