Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 - Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ

Ρεκόρ προσέλευσης με 9 εκατ. θεατές στη Ligue 1 - Πάνω από 61 χιλιάδες ο μέσος όρος της Μαρσέιγ
Photo Credits: INTIME

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε η φετινή προσέλευση στα γήπεδα της Ligue 1, με τη Μαρσέιγ να φτάνει τα 61.522 εισιτήρια σε μέσο όρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε ρεκόρ έσπασε η προσέλευση των θεατών στη Ligue 1 τη φετινή σεζόν!

Συγκεκριμένα, 9,05 εκατ. θεατές βρέθηκαν στα γαλλικά γήπεδα, τα οποία ουσιαστικά ήταν… φίσκα κάθε αγωνιστική. Σε μια υπέροχη ποδοσφαιρική εικόνα τόσο για τους πρωταγωνιστές όσο και για τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, εκείνη που… κλέβει λίγο παραπάνω την παράσταση είναι η Μαρσέιγ κι αυτό διότι ο μέσος όρος εισιτηρίων στο «Βελοντρόμ» έφτασε τα 61.522 κομμάτια! Αριθμός που αντιστοιχεί στο 95% της πληρότητας. Εάν και υπήρξαν και μεγαλύτερα ποσοστά, ήτοι το 97% του Στρασβούργου και το… εξωπραγματικό 99% της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν και της δευτεραθλήτριας Λανς.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X