Τι συμβαίνει με τον Ισμαέλ Ανέμπα και την ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με τον Ισμαέλ Ανέμπα και την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Το ρεπορτάζ για τη σύνδεση μεταξύ ΑΕΚ και Ισμαέλ Ανέμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK κινείται – μεταξύ άλλων – για την απόκτηση δύο στόπερ απ’ το καλοκαιρινό παζάρι.

Ενός πρωτοκλασάτου κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα διεκδικεί επί ίσοις όροις με τους Βίντα – Μουκουντί θέση στην αρχική ενδεκάδα, συν ενός ακόμα στόπερ, ο οποίος επί της ουσίας θα κληθεί να παίξει το ρόλο του «αντι – Τζαβέλλα», δεδομένου πως το συμβόλαιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή έληξε και μένει ελεύθερος.

Ένας από τους στόπερ που σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  προτάθηκε στην Ένωση για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας (ως «αντι – Τζαβέλλας») προέρχεται από την Γαλλία κι είναι παλιόις γνώριμος της ΑΕΚ.

Και το όνομα αυτού, Ίσμαελ Ανεμπά.

Γεννημένος στις 29 Μαίου 1999, ο Γάλλος δεξιοπόδαρος στόπερ (με καταγωγή από το Μαρόκο) έμεινε ελεύθερος από την Σοσό και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια με την Σοσό στη Ligue 2, γράφοντας στο κοντέρ 30 παιχνίδια (2.700 λεπτά συμμετοχής) την σεζόν 2022-23 και 37 ματς (3.283 λεπτά) την περίοδο 2021-22.

Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για ένα από τα κορυφαία στόπερ της β΄κατηγορίας στη Γαλλία, με την Σοσό να του καταθέτει πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του που ωστόσο απορρίφθηκε, αφού ο ποδοσφαιριστής θέλει να ανοίξει νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο Ανεμπά εκτός από την Σοσό έχει παίξει πιο παλιά και στο Στρασβούργο, ενώ είναι διεθνής με τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος ποδοσφαιριστής είχε «σκαλιστεί» από πλευράς ΑΕΚ – σύμφωνα με πληροφορίες του  SDNA  – και το περασμένο καλοκαίρι.

Εκείνη την περίοδο η Σοσό αξίωνε ένα σημαντικό ποσό για την πώλησή του και χωρίς εν τέλει οι «κιτρινόμαυροι» να περάσουν στο…παρασύνθημα με την κατάθεση επίσημης πρότασης για την απόκτησή του.

Πηγή: SDNA.gr

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X