ΑΕΚ: «Μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: «Μόνο ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας»  (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον νέο τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα η ΑΕΚ βάζει τέλος στις ουρές βάζει αναφορικά με την αγορά των εισιτηρίων διαρκείας!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε ότι η αγορά θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά με τον τηλεφωνικό κέντρο της ομάδας. Η ύστατη λύση θα είναι με προσωπική παρουσία μόνο για περιπτώσεις στις οποίες θα υπάρχει λόγος πολύ συγκεκριμένος.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού από τον φίλαθλο που θα θέλει να αγοράσει διαρκείας και αν γίνεται δεκτό το αίτημα από τον σύλλογο θα έχει τη δυνατότητα να παρίσταται εκεί.

Η ΠΑΕ με μια ανάρτηση της στα σόσιαλ μίντια ενημερώνει τον κόσμο για τον νέο τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας.

Χαρακτηριστικά έγραψε:
«Την Δευτέρα 12 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για την OPAP Arena, της σεζόν 2023-2024. Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα σήμερα, για πρώτη φορά αυτή θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά. Χωρίς ουρές, χωρίς ταλαιπωρία.
Σας επισημαίνουμε πως εισιτήρια διαρκείας δεν θα πωλούνται με προσωπική παρουσία, οπότε δεν υπάρχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ λόγος προσέλευσης στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, γι΄αυτόν τον λόγο.
Η μοναδική εξαίρεση θα έχει να κάνει με ραντεβού που θα πρέπει να έχει κλειστεί εκ των προτέρων τηλεφωνικά. Αυτό όμως θα γίνεται ΜΟΝΟ κατ΄εξαίρεση και ΜΟΝΟ εφόσον κριθεί πως όντως είναι πολύ σοβαρός ο λόγος για τον οποίο κάποιος φίλαθλος δεν μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά. Επίσης δεν θα είναι δυνατόν να κλείσει κάποιος ραντεβού επιτόπου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, χωρίς να έχει προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.
Σας ευχαριστούμε.»

 

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X