ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/24! (ΦΩΤΟ)

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/24! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/24

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε γνωστές όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Και το έκανε με μια εντυπωσιακή φωτογραφία με την ορχήστρα της Ένωσης και τον Ματίας Αλμέιδα μαέστρο.

Μίας σεζόν με… Ευρώπη και καλοκαιρινά προκριματικά για το Champions League, αμέσως μετά από την ιστορική κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα το 2023.

Κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να γίνει… χαμός και αυτό το καλοκαίρι για ένα εισιτήριο διαρκείας της ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Να θυμίσουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον… ουρές και τα διαρκείας θα αγοράζονται μόνο ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά.

Τα φθηνότερα εισιτήρια διαρκείας εκκινούν από τα 300 ευρώ για τις εγχώριες διοργανώσεις και 120 ευρώ για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Οι περίοδοι αγοράς διαρκείας στην ΑΕΚ

Πιο αναλυτικά ο κόσμος θα μπορεί από 12 έως 27  Ιουνίου να ανανεώσει το διαρκείας του για τις εγχώριες διοργανώσεις.

Όποιος κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε διαρκείας στις θύρες 46 και 48 θα έχει τη δυνατότητα να αγοράσει διαρκείας για τις εγχώριες διοργανώσεις θα μπορεί να το κάνει από 30 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Από 7 Ιουλίου έως και 21 του ίδιου μήνα θα μπορεί ο κάθε φίλαθλος που δεν έχει αγοράσει διαρκείας, να το κάνει για το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Αναφορικά με τα διαρκείας για την Ευρώπη όποιος έχει ανανεώσει έως 4/7 θα έχει το δικαίωμα να αγοράσει το «ευρωπαικό» διαρκείας από 7 έως 21 Ιουλίου.

Από τις 24 Ιουλίου έως και τις 31 του ίδιου μήνα θα υπάρξει η ελεύθερη αγορά θέσεων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τα διαρκείας της ΑΕΚ

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση της Ένωσης για τα διαρκείας της σεζόν 2023/24:

«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/24! (ΦΩΤΟ)

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/24! (ΦΩΤΟ)

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Αυτά είναι τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ για την σεζόν 2023/24! (ΦΩΤΟ)

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.».

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X