Χάλαντ: «Έχω απίστευτους συμπαίκτες»

Χάλαντ: «Έχω απίστευτους συμπαίκτες»
Photo Credits: INTIME

Τους συμπαίκτες του αποθέωσε ο Έρλινγκ Χάλαντ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι παίκτες του μετρούν ώρες, προκειμένου να επιτύχουν ένα ιστορικό «τρεμπλ», καθώς αύριο (10/6, 22:00) θα αντιμετωπίσουν την Ίντερ στον τελικό του Champions League, που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Μετά την κατάκτηση της Premier League και του κυπέλλου Αγγλίας, οι «Πολίτες» είναι έτοιμοι να γράψουν ιστορία, παίρνοντας στο Μάντσεστερ την κούπα από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του πλανήτη. Ο ‘Ερλινγκ Χάλαντ λίγο πριν τον μεγάλο τελικό αποθέωσε τους συμπαίκτες του.

Ο Ισπανός προπονητής καταστρώνει τον σχεδιασμό του και ενδεχόμενως να έχει αρκετούς προβληματισμούς, για τον τρόπο που θα αντιμετωπίσει τους «νερατζούρι». Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα έχει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, που… ακούει στο ονοματεπώνυμο, Έρλινγκ Χάλαντ.

Ο εντυπωσιακός νεαρός Νορβηγός επιθετικός, είναι ο κορυφαίος γκολτζής της Ευρώπης, ενώ στα γήπεδα του Champions League, σκοράρει κατά μέσο όρο, 1,21 (!) γκολ ανά αγώνα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της UEFA, ο Χάλαντ εξήγησε πώς κατάφερε να είναι τόσο παραγωγικός, απονέμοντας τα εύσημα στους συμπαίκτες του: «Ήξερα ότι θα είχα την ευκαιρία να σκοράρω σε αυτήν την ομάδα. Όταν έχεις τόσους πολλούς απίστευτους παίκτες γύρω σου, για να σου δίνουν μπάλες, πάντα προκύπτουν ευκαιρίες. Είμαι τυχερός που έχω συμπαίκτες, οι οποίοι με βοηθούν να κάνω την δουλειά μου, που είναι να βάζω την μπάλα στα δίχτυα. Πρέπει να εργασθώ σκληρά, εντός και εκτός γηπέδου, για να συνεχίσω να πετυχαίνω γκολ. Και όταν σκοράρω ένα τέρμα, επικεντρώνομαι αμέσως στο επόμενο».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X