Τι Τζέι Πάρκερ: «Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς»

Τι Τζέι Πάρκερ: «Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς»
Photo Credits: INTIME

Τον απολογισμό της χρονιάς έκανε ο προπονητής της Βιλερμπάν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον απογοητευτικό αποκλεισμό της Βιλερμπάν από την Μετροπόλιτανς, στην ημιτελική σειρά της γαλλικής Λίγκας, ο προπονητής της ομάδας Τι Τζέι Πάρκερ έκανε τον απολογισμό της χρονιάς και δεν έκρυψε την απογοήτευσή του.

«Είμαστε όλοι απογοητευμένοι» είπε και πρόσθεσε: «Σαφώς και είμαστε στεναχωρημένοι με τον τρόπο που «έκλεισε» η σεζόν. Ήταν δύσκολη σεζόν για εμάς. Είχαμε πολλά προβλήματα κυρίως με την απουσία του ΝτεΚολό στα playoffs».

Στη συνέχεια ο κόουτς Πάρκερ είπε: «Τώρα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω μας αυτά. Είχαμε πάρα πολλές καλές στιγμές τα τελευταία χρόνια που είμαι στην ομάδα και ήταν θαυμάσιο που κερδίσαμε τόσους τίτλους. Κάποιες φορές χάνεις, δε γίνεται να είσαι συνέχεια στην κορυφή. Όμως θέλουμε πάντα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο στόχος της Βιλερμπάν».

Μεταξύ άλλων, ο Πάρκερ, αναφέρθηκε και στην απουσία του Λοβέρν. «Είχαμε έλλειψη φαντασίας και δημιουργικότητας. Και αυτό είναι ένα κομμάτι που ο Λοβέρν θα μπορούσε να μας βοηθήσει πολύ. Είναι εξαιρετικός πασέρ» υπογράμμισε και «έκλεισε» τονίζοντας: «Θα ήθελα πολύ να δω που θα έφτανε η ομάδα αν δεν είχαμε τόσα θέματα τραυματισμών».

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X