Παπαδόπουλος: «Μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς στην ΑΕΚ»

Παπαδόπουλος: «Μεγάλη πρόκληση να αγωνιστείς στην ΑΕΚ»

Ο Βύρων Παπαδόπουλος μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του με την φανέλα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βύρων Παπαδόπουλος ανήκει πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ, μίλησε για τη νέα σημαντική σελίδα στην καριέρα του και χαρακτήρισε μεγάλη πρόκληση να αγωνίζεσαι με την φανέλα του «Δικεφάλου».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο aek.gr

-Βύρωνα, πρώτα απ’ όλα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ. Έχεις μια σπουδαία καριέρα, έχεις ξεκινήσει από τον ΠΑΟΚ, ακολούθησαν κοντά μια δεκαετία στην Γερμανία και τα τελευταία χρόνια στον Ολυμπιακό. Έρχεσαι στην ΑΕΚ. Τα πρώτα σου συναισθήματα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Η προοπτική να παίξω σε αυτή τη μεγάλη ομάδα, με τους στόχους που έχει, είναι μια πρόκληση για μένα. Οι κουβέντες με τους ανθρώπους της ομάδας, τη διοίκηση, τον προπονητή, μου έδειξαν ότι υπάρχει θέληση και επιθυμία για να συνεργαστούμε. Και θέλω να ανταποδώσω από την πλευρά μου, με την απόδοσή μου μέσα στο γήπεδο, αυτή την εμπιστοσύνη. Και στο τέλος να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, επιτυχίες για τον σύλλογο και για τον φίλαθλο κόσμο της ΑΕΚ».

-Τον κόσμο της ΑΕΚ, τον έχεις ζήσει ως αντίπαλος. Ομολογουμένως είναι για κάθε αντίπαλο, μια δύσκολη κατάσταση, αυτή η παθιασμένη στήριξη προς την ομάδα. Τώρα θα τον ζήσεις υπέρ σου, ως μέλος του συλλόγου. Πώς το έχεις σκεφτεί όλο αυτό; Κι αν θέλεις να στείλεις κι ένα μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΚ.

«Δεν θα κρυφτώ. Θα σου πω ακριβώς τι έλεγα τόσα χρόνια, όταν ήμουν στο αντίπαλο στρατόπεδο και ειδικά όταν ερχόμουν στο ΟΑΚΑ. Για μένα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση να παίζω απέναντι σε ένα τόσο παθιασμένο και φανατισμένο κοινό. Από τη μία, ήταν αναμφισβήτητα μια απίστευτη πίεση, αλλά παράλληλα ήταν και μια πολύ ωραία κατάσταση! Τώρα βέβαια που θα είναι υπέρ μου, σίγουρα το προτιμώ! Και θα είναι καλύτερα για μένα! Είναι αλήθεια ότι ο κόσμος της ΑΕΚ ασκεί πίεση σε κάθε αντίπαλο, είναι σαν να συμμετέχει στον αγώνα. Θα σου έλεγα ότι ελπίζω να έχουμε γεμάτο γήπεδο, αλλά μάλλον αυτό είναι δεδομένο! Είναι πάντα ο κόσμος της ΑΕΚ κοντά στην ομάδα και όχι μόνο όταν πηγαίνει καλά και παίρνει τίτλους. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και για τον σύλλογο, αλλά και για το άθλημα. Άρα, το μόνο μήνυμα είναι πως τους θέλουμε κοντά μας. Ξέρουν πάντως αυτοί καλύτερα από εμάς, το τι πρέπει να κάνουν. Και το κάνουν εδώ και πολλά χρόνια. Το έβλεπα και ως αντίπαλος και ως άνθρωπος του χάντμπολ από τα πρώτα μου χρόνια στο άθλημα, ότι ήταν και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Και δεν μπορώ να μην το πω. Είμαι κι εγώ πλέον ένας από αυτούς, που ανυπομονεί να παίξει μπροστά σε αυτό το κοινό».

-Υπάρχουν κάποιοι άλλοι βασικοί λόγοι, που σε οδήγησαν στην απόφαση να έρθεις στην ΑΕΚ;

«Έγιναν αρκετές κουβέντες με τους ανθρώπους της ομάδας και το πλάνο που μου παρουσιάστηκε, και για τα επόμενα χρόνια, αλλά και για μένα προσωπικά, ήταν αυτό ακριβώς που έχω κι εγώ στο μυαλό μου ως στόχο για τη συνέχεια της καριέρας μου. Είναι μια πρόκληση, όπως σου είπα, στο χώρο του χάντμπολ, να αγωνιστείς στην ΑΕΚ. Δεν λέω ότι ήταν εύκολη απόφαση γιατί έπαιζα για τρία χρόνια σε μια ομάδα, που ήταν ο βασικός αντίπαλος της ΑΕΚ. Αλλά οι στόχοι που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας και για την Ελλάδα και για την Ευρώπη, με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και είναι ακριβώς αυτό που ήθελα».

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X