Οι ανακατατάξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ με το βλέμμα στο μέλλον

Οι ανακατατάξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ με το βλέμμα στο μέλλον
Photo Credits: INTIME

Ο Θάνος Τσίμπος γράφει για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΑΕ ΑΕΚ και αυτά που έρχονται.

Πάντα η ΑΕΚ προς τα τέλη της εβδομάδας μας επιφυλάσσει νέα που θα προκαλέσουν αίσθηση, είτε αυτά λέγονται μεταγραφές, είτε μιλάμε για ανακατατάξεις στην ΚΑΕ.

Χθες έγινε γνωστό ότι ο (πρώην) Managing Director της ομάδας, υπέβαλλε την παραίτηση του από την ΚΑΕ και θα αναλάβει άλλο πόστο, που θα εξηγήσουμε παρακάτω. Καταρχάς, το ότι ένας παράγοντας όπως ο Τριαντόπουλος φεύγει από την ομάδα, μόνο καλό δεν μπορεί να είναι. Ένας άνθρωπος με πολύ μεγάλη εμπειρία, που έχει δουλέψει στο κορυφαίο επίπεδο και ξέρει πως να λειτουργεί ένα οργανωμένο σωματείο.

Στον ένα χρόνο που βρέθηκε στην ομάδα, έκανε πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει χρόνια, η ΑΕΚ απέκτησε φωνή μέσα στον ΕΣΑΚΕ και κατάφερε να περάσει πράγματα, αφού είχε καλές σχέσεις με όλους. Βοήθησε πολύ στα θέματα των χρεών της ομάδας και στην διαχείριση τους, ενώ είναι και οπαδός της ΑΕΚ και «ένιωθε» που λέμε από ΑΕΚ.

Σίγουρα θα λείψει από την ΚΑΕ και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του, με την αρχική πληροφόρηση ότι θα αντικατασταθεί εκ των έσω. Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι μεγάλη απώλεια από το περιβάλλον της ομάδας, αλλά να δούμε ποιος θα έρθει στην θέση του για να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

Με το βλέμμα στο μέλλον

Όμως, όπως κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις, πρέπει να δούμε και την σημειολογία της μετάθεσης του σε άλλη θέση. Ο Τριαντόπουλος θα είναι ο άνθρωπος που θα διευθύνει την εταιρία που θα δημιουργηθεί για να προχωρήσει τα σχέδια για τους χώρους πέριξ του γηπέδου των Λιοσίων. Τόσα και τόσα έχουν ακουστεί για αυτό, χωρίς όμως να υπάρχει μέχρι σήμερα κάτι χειροπιαστό, όμως για πρώτη φορά, με αυτήν την μετάθεση του Τριαντόπουλου, βλέπουμε ότι κάτι ετοιμάζεται.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος εδώ και καιρό δουλεύει αποκλειστικά εκείνος, όλα τα πρότζεκτ που θα τρέξουν έξω από το γήπεδο. Έχει κάνει αμέτρητα ταξίδια στο εξωτερικό, έχει υπογράψει συμφωνίες και το θέμα ήταν πότε θα αισθανόταν ότι έχει προχωρήσει ένα μεγάλο μέρος των διαδικασιών για να κάνει ανακοινώσεις. Πλέον γνωρίζουμε με κάθε βεβαιότητα ότι αυτό θα γίνει στο μέλλον, αφού και από την πλευρά του Τριαντόπουλου, επιβεβαιώνεται η αποδοχή της πρότασης του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, για να αναλάβει αυτό το πολύ σημαντικό πρότζεκτ.

Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ή να αναλύσουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα σχέδια για την ΑΕΚ και την δυναμική της. Από την πρώτη μέρα που μπήκε στο γήπεδο των Λιοσίων, το σχέδιο ήταν να δημιουργήσει έναν προορισμό που θα μπορεί να επισκέπτεται ο κόσμος και ο οποίος θα μπορεί να αποφέρει έσοδα και στην ομάδα. Με λίγα λόγια η οικονομική ενδυνάμωση της ΚΑΕ, είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα περιφερειακά έργα του γηπέδου, για να μπορεί να μην εξαρτάται μόνο από την διάθεση του Αγγελόπουλου, να χάνει κάθε χρόνο κάποια εκατομμύρια για να διατηρείται η ΑΕΚ σε καλό επίπεδο.

Σίγουρα υπάρχουν δυσκολίες, σίγουρα θα υπάρξουν και καθυστερήσεις, όμως η μεγάλη εικόνα θα πρέπει να είναι αυτή που μας απασχολεί. Σε συνέχεια όλου αυτού του κλίματος, ήρθε και ο Γιώργος Νικολάου εχθές και ανέφερε ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα. Έχει ιδιαίτερη σημασία το ότι το έγραψε εκείνος, γιατί όσοι τον γνωρίζουν, ξέρουν ότι δεν αναφέρει ποτέ κάτι αν δεν είναι απόλυτα σίγουρος, με λίγα λόγια, δεν του παίρνεις κουβέντα. Άρα για να γράφει κάτι τέτοιο σημαίνει ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία.

Καταλαβαίνω ότι πολλοί, περιμένετε να μάθετε για τον προπονητή που θα έχει η ΑΕΚ την επόμενη σεζόν και η αλήθεια είναι ότι αυτή η αναζήτηση έχει τραβήξει αρκετό καιρό. Δεν είναι εύκολο να πάρει η ΑΕΚ απαντήσεις από προπονητές που ακόμα έχουν ομάδες που αγωνίζονται στα πρωταθλήματα τους.

Πάντως, δεν θα απέκλεια η Ισπανική σχολή, να γίνει.. Ελληνική στο τέλος.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X