Ο Χάουαρντ εκνευρίστηκε διότι η ομάδα του στην Ταιβάν του πρότεινε μείωση των αποδοχών του

Ο Χάουαρντ εκνευρίστηκε διότι η ομάδα του στην Ταιβάν του πρότεινε μείωση των αποδοχών του
Photo Credits: INTIME

Οι Ταογιουάν Λέοπαρντς πρότειναν μείωση αποδοχών 65% στον Ντουάιτ Χάουαρντ, κάτι που τον εκνεύρισε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν 2022/23 που πέρασε ο Ντουάιτ Χάουαρντ στους Ταογιουάν Λέοπαρντς μάλλον θα είναι και η μοναδική του στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο ίδιος.

Ο άλλοτε NBAερ δήλωσε σε συνέντευξή του σε κανάλι της Ταϊβάν ότι οι Λέοπαρντς του έκαναν πρόταση ανανέωσης, αλλά με αποδοχές μειωμένες κατά 65% σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Αυτό σημαίνει ότι από το 1 εκατ. δολάρια που έλαβε φέτος, θα έπρεπε να δεχθεί να αγωνιστεί για 350.000 δολάρια, κάτι που ο ίδιος θεώρησε πως δείχνει έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του.

«Αισθάνθηκα ότι ανέβασα την αξία της ομάδας και απογοητεύτηκα από την πρόταση. Θεωρώ ότι αξίζω περισσότερα» δήλωσε χαρακτηριστικά. Την ίδια στιγμή ο CEO των Λέοπαρντς, Τσανγκ Τσιέν-Γι, δήλωσε ότι αυτό που πρότεινε ο σύλλογος στον Χάουαρντ ήταν σχεδόν το ίδιο, αλλά με μία λεπτομέρεια:

Για να φτάσει ο Χάουαρντ να πάρει 1 εκατ. δολάρια θα έπρεπε να πιάσει συγκεκριμένο αριθμό αγώνων (φέτος αγωνίστηκε στα 20 από τα 30 παιχνίδια της ομάδας), να μην αμείβεται για τους αγώνες που δεν θα παίζει και να παίρνει bonus για κάθε νίκη της ομάδας, προκειμένου «να παίζει σοβαρά και σκληρά σε κάθε παιχνίδι».

Για την ιστορία, την φετινή σεζόν ο Χάουαρντ είχε 23.2 πόντους, 16.2 ριμπάουντ και 5 ασίστ μέσο όρο, κερδίζοντας το βραβείο του “κορυφαίου ξένου της χρονιάς”.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες ο Χάουαρντ έκανε μεταξύ σοβαρού και αστείου ένα άνοιγμα στους Κινγκς, λέγοντας ότι θα ήθελε να επιστρέψει στο NBA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X