Η πρώτη «βόμβα» Παπασταμάτη για τη νέα ΑΕΚ - Στα «κιτρινόμαυρα» ο Βύρων Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό!

Η πρώτη «βόμβα» Παπασταμάτη για τη νέα ΑΕΚ - Στα «κιτρινόμαυρα» ο Βύρων Παπαδόπουλος από τον Ολυμπιακό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ προχώρησε σε μια εξαιρετική κίνηση με την απόκτηση του Βύρωνα Παπαδόπουλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην πρώτη της δυνατή μεταγραφή προχώρησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βύρωνα  Παπαδόπουλου.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Σταμάτης Παπασταμάτης έχει αρχίσει ήδη να κάνει πράξη την δέσμευση του για ακόμα μεγαλύτερη ενίσχυση και στήριξη της ομάδας προκειμένου να διατηρήσει την κυριαρχία της στην Ελλάδα αλλά και να συνεχίσει τα σταθερά βήματα ανόδου στην Ευρώπη. Ο Παπαδόπουλος αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ΑΕΚ για τη νέα σεζόν η οποία δείχνει και τις προθέσεις της ομάδας να ενισχυθεί με ποιοτικούς και διεθνείς Έλληνες αθλητές και παράλληλα να προχωρήσει και σε προσθήκες ξένων που θα κάνουν επίσης την διαφορά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βύρωνα Παπαδόπουλο. Ο 37χρονος (22/02/1986) διεθνής αριστερός εξτρέμ, ύψους 1,78 μ., υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και εντάσσεται στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Βύρων Παπαδόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΠΑΟΚ (2005-2009), ενώ ακολούθησε μία διετία σε Θερμαϊκό και Βριλήσσια. Το 2011 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για την Εμπόρ Ροστόκ, αγωνιζόμενος στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Στην Εμπορ Ροστόκ έμεινε έως το 2017, όταν και φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής Χαμ. Το 2020 επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΟΣΦΠ/Ομίλου Ξυνή.

Είναι διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, τιμώντας τη «γαλανόλευκη» για χρόνια. Βύρωνα, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X