ΝΒΑ: Ο Κάρι δεν θέλει ριζικές αλλαγές στους Γουόριορς

ΝΒΑ: Ο Κάρι δεν θέλει ριζικές αλλαγές στους Γουόριορς
Photo Credits: INTIME

Τον κορμό των Γουόριορς θέλει να κρατήσει ο Στεφ Κάρι με σκοπό την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η επόμενη μέρα των Γουόριορς είναι περίεργη. Η αποχώρηση του Μπομπ Μάγερς, του GM που έχτισε αυτή την ομάδα, την έκανε ακόμα πιο περίεργη. Ένα πράγμα ωστόσο είναι σαφές: Ο Στεφ Κάρι δεν θέλει να δει… κοσμογονικές αλλαγές στο ρόστερ.

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων στις ΗΠΑ, ο σταρ του Γκόλντεν Στέιτ έχει καταστήσει σαφές πως επιθυμεί να επιστρέψει όλος ο κορμός της ομάδας, ώστε να παλέψουν μαζί για ένα ακόμα πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε σκέψη για πιθανή παραχώρηση του Ντρέιμοντ Γκριν (έχει player option για την νέα σεζόν) και του Κλέι Τόμπσον (έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο και οι Γουόριορς πρέπει να αποφασίσουν αν θα του δώσουν επέκταση) πρέπει να αποκλειστεί.

Με αυτό το σκεπτικό, ασφαλείς πρέπει να αισθάνονται – όσο ασφαλής μπορεί να είναι ένας παίκτης στο NBA – οι Άντριου Γουίγκινς και Κεβόν Λούνι, αφού έχουν κομβικό ρόλο στην ομάδα. Δεν είναι σίγουρο βέβαια ότι ισχύει κάτι αντίστοιχο για τον Τζόρνταν Πουλ, ειδικά αν έρθει η κατάλληλη πρόταση. Αυτή όμως είναι μία άλλη ιστορία.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X