Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την Mercedes των δολοφονημένων ανδρών στον Κορυδαλλό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια μαφιόζικη εκτέλεση έλαβε χώρα προχθές το βράδυ στον Κορυδαλλό, εκεί όπου γάζωσαν δύο άτομα που φέρεται να εμπλέκονται με τη Greek Mafia.

Ο ένας εκ των δύο με το πρωσονύμιο «Ράμπο» ή «Ταξιτζής», ο Β.Ρ., είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές καθώς είχε συλληφθεί για την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.

Οι δύο άνδρες δολοφονήθηκαν μέσα σε μια Mercedes η οποία, όπως έγινε χθες γνωστό χθες μέσα του zougla.gr ανήκει στον όμιλο του ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου. Χθες βράδυ, το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την φερόμενη εμπλοκή οχήματος στη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε στον Κορυδαλλό και ουσιαστικά επιβεβαίωσε τα πάντα…

Δολοφονία στον Κορυδαλλό: Ο ΣΚΑΪ επιβεβαιώνει ότι του ανήκει η Mercedes του νεκρού «Ράμπο» της Θύρας 7! (ΦΩΤΟ)

Συγκεκριμένα, ο όμιλος «ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. » (ΣΚΑΪ) επιβεβαιώνει πως το όχημα είναι στην κατοχή του από το 2010, αλλά είναι εδώ και καιρό παροπλισμένο και δεν υπάρχει γνώση για το πώς βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Ο όμιλος συνεργάζεται με τις Αρχές για τις έρευνες και για να διαπιστωθεί πως έφτασε εκεί το όχημα…

Το αυτοκίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά στην ανακοίνωση, είναι η θωρακισμένη Mercedes στην οποία βρίσκονταν τα δύο θύματα της δολοφονικής επίθεσης όταν «γάζωσαν» το αυτοκίνητο με 45 σφαίρες.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ: «Επιβεβαιώνουμε ότι το όχημα που φέρεται να εμπλέκεται με τη δολοφονική επίθεση που σημειώθηκε χθες βράδυ στον Κορυδαλλό ανήκει στην εταιρεία ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΤ ΚΟΜ Α.Ε. από το 2010. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο για μεγάλο διάστημα και δεν γνωρίζουμε πως βρέθηκε στην κατοχή του δολοφονηθέντος. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία με τις αρχές για κάθε περαιτέρω πληροφορία και συνδρομή».

Πέραν της ανακοίνωσης, οι άνθρωποι από το κανάλι του Φαλήρου συμπλήρωναν ότι το συγκεκριμένο Mercedes είχε δοθεί σε συνεργείο προς επισκευή με σκοπό την πώλησή του και ότι θα κατατεθεί άμεσα μήνυση κατά παντός υπευθύνου, προκειμένου να ξεκαθαριστεί το πώς βρέθηκε στο συγκεκριμένο σημείο και στα συγκεκριμένα πρόσωπα.

Κορυδαλλος: Τους «γάζωσαν» με Καλάσνικοφ

Δολοφονική επίθεση με Καλάσνικοφ σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (7/6) με θύματα δύο άνδρες. Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στις 23:18 ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης για πυροβολισμούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες, ενώ δίπλα ήταν άλλο ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart και ακολουθώντας τις εντόπισαν σε υπόγειο γκαράζ πολυκατοικίας δεύτερο άντρα, τραυματισμένο θανάσιμα από σφαίρες. Σε πλήρη εξέλιξη είναι έρευνες της ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό των δραστών.

Την προανάκριση για την υπόθεση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο «Ράμπο», Β.Ρ., οπαδός του Ολυμπιακού και μέλος της Θύρας 7 που δολοφονήθηκε στον Κορυδαλλό.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X