Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)

Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο στην πατρίδα του - Μαζί του και ο Τζούντα Γκαρσία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει ο Λιβάι Γκαρσία στην πατρίδα του, το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ μετά από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του περά στιγμές χαλάρωσης με τους δικού του ανθρώπους στην χώρα του. Χθες διοργάνωσε στη γενέτειρά του, τη Σάντα Φλόρα την Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού του ποδοσφαιριστή.

Στο πάρκο Subnaik πήγαν εκατοντάδες άνθρωποι και οικογένειας για να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις.

Ο αστέρας του Τρινιντάντ φρόντισε να κάνει τη συνηθισμένη του προσφορά του στην κοινότητά και η χθεσική εκδήλωση ήταν ακόμη μεγαλύτερη από την περσινή. Η αθλητική ημέρα περιελάμβανε ποδόσφαιρο 7Χ7, αγώνες δρόμου για παιδιά και ενήλικες και άλλες δραστηριότητες. Εκεί ήταν και ο παίκτης της ΑΕΚ Β’, Τζούντα Γκαρσία.

Δείτε εικόνες;

Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ) Λιβάι Γκαρσία: Διοργάνωσε ξανά την «Ετήσια Ημέρα Οικογένειας και Αθλητισμού» στην γενέτειρά του στο Τρινιντάτ! (ΦΩΤΟ)

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X