Λας Βέγκας: Αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν UFO και πολίτες «είδαν εξωγήινους» (VIDEO)

Λας Βέγκας: Αστυνομικοί ισχυρίζονται ότι κατέγραψαν UFO και πολίτες «είδαν εξωγήινους» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάμερα αστυνομικού στο Λας Βέγκας κατέγραψε αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο (UFO) να πετάει στον νυχτερινό ουρανό πριν ένας κάτοικος της περιοχής καλέσει σε μια αναφορά για κάτι «100% μη ανθρώπινο» στην ιδιοκτησία του, ανέφερε το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι 8 News Now.

Η κάμερα ενός αστυνομικού του Λας Βέγκας κατέγραψε το αντικείμενο περίπου στις 11:50 μ.μ. στις 30 Απριλίου και, σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Μετεώρων, η λάμψη του εθεάθη μέχρι τη Γιούτα και την Καλιφόρνια.

Περίπου 39 λεπτά μετά, ένας άλλος άνδρας – έκανε ένα ανατριχιαστικό τηλεφώνημα στο 911 (το αντίστοιχο του Ελληνικού 100), λέγοντας ότι υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες στην αυλή του, αφού ο ίδιος και η οικογένειά του είδαν ένα παρόμοιο αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό.

«Στην πίσω αυλή μου. Ορκίζομαι στο Θεό ότι αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι πραγματικά – είμαστε τρομοκρατημένοι», πρόσθεσε.

«Είναι πολύ μεγάλα (πλάσματα). Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Μεγάλα μάτια. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν γυαλιστερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι 100% άνθρωποι», υποστήριξε.

Οι μονάδες της αστυνομίας που ανταποκρίθηκαν ήταν τρομοκρατημένες από τις συνθήκες, όπως αποκάλυψε ο ήχος από τις κάμερες που έφεραν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με τη New York Post.

«Είμαι τόσο νευρικός αυτή τη στιγμή», δήλωσε ένας αστυνομικός. «Έχω πεταλούδες (στο στομάχι), αδερφέ – είδα ένα πεφταστέρι και τώρα αυτοί οι άνθρωποι λένε ότι υπάρχουν εξωγήινοι στην αυλή τους».

Αφού η αστυνομία μίλησε με τον άνδρα, ένας αστυνομικός επιβεβαίωσε μάλιστα μέρος της ιστορίας του μάρτυρα. «Δεν πρόκειται να σας κάνω πλάκα, παιδιά. Ένας από τους συνεργάτες μου είπε ότι είδε κι αυτός κάτι να πέφτει από τον ουρανό», είπε ο αστυνομικός.

Αφού οι πρώτοι ανταποκριτές έψαξαν την περιοχή και πήραν συνεντεύξεις από άλλους μάρτυρες, δεν είχαν αποκτηθεί νέες πληροφορίες. «Δεν το πιστεύω, αλλά αυτό που είδα αυτή τη στιγμή, το πιστεύω», δήλωσε ένας μάρτυρας στην αστυνομία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X