ΝΒΑ: Οι Σανς ενδιαφέρονται για Χάρντεν

ΝΒΑ: Οι Σανς ενδιαφέρονται για Χάρντεν
Photo Credits: INTIME

Τον Τζέιμς Χάρντεν θέλουν να κάνουν δικό τους οι Φοίνιξ Σανς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέιμς Χάρντεν είναι το μεγάλο όνομα της φετινής free agency. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Τα περισσότερα δημοσιεύματα τον θέλουν να διαλέγει ανάμεσα στην παραμονή του στους Σίξερς και την επιστροφή τους στους Ρόκετς. Η Ραμόνα Σέλμπουρν του ESPN όμως έβαλε και μία τρίτη ομάδα στην εξίσωση: Τους Φοίνιξ Σανς!

Η γνωστή δημοσιογράφος βρέθηκε σε γνωστό podcast και με την κουβέντα να πηγαίνει στο μέλλον του Κρις Πολ – στον οποίο οι Σανς ανέφεραν ότι σκοπεύουν είτε να τον αποδεσμεύσουν, είτε να τον παραχωρήσουν με ανταλλαγή – έριξε την… βόμβα της.

«Οι Σανς δεν πρόκειται να αποδεσμεύσουν τον Κρις Πολ αν δεν νιώσουν πρώτα σίγουροι για κάποιον άλλο παίκτη. Και θέλω να έχετε το βλέμμα σας στον Τζέιμς Χάρντεν. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά αυτό κυκλοφορεί εδώ και περίπου έναν μήνα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σέλμπουρν, προκαλώντας έναν μικρό πανικό στην σκέψη ότι οι Σανς θα μπορούσαν να βρουν τρόπο να έχουν στην ίδια ομάδα τους Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και Ντέβιν Μπούκερ.

Για την ιστορία, δεδομένου ότι οι Σανς δεν έχουν χώρο στο σάλαρι καπ – αλλά και ντραφτ πικ να προσφέρουν, αφού τα έδωσαν… όλα στους Νετς στην ανταλλαγή του Ντουράντ – ο μόνος τρόπος για να ερχόταν ο Χάρντεν θα ήταν μέσω sign and trade από τους Σίξερς. Για να συμβεί βέβαια αυτό, θα πρέπει η Φιλαντέλφεια να πάρει ως αντάλλαγμα τον… Κρις Πολ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X