«Χέρενφεν και Τσβόλε για Άμραμπατ»

«Χέρενφεν και Τσβόλε για Άμραμπατ»
Photo Credits: INTIME

Δύο ακόμα ομάδες από την Ολλανδία έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τον Νορντίν Άμραμπατ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκκρεμότητες σχετικά με τα συμβόλαια που λήγουν στην ΑΕΚ είναι δύο, αυτές του Γιώργου Τζαβέλλα και του Νορντίν Άμραμπάτ.

Για τον πρώτο όλα είναι ρευστά όπως δήλωσε και ο ίδιος σήμερα, ενώ για τον Άμραμπατ φαίνεται μια επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί στην Ολλανδία για να βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια του, όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στην Ολλανδία τονίζουν πως η Χέρενφεν είναι μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Άμραμπατ με ρεπόρτερ της ολλανδικής Leeuwarder Courant να αναφέρει στο twitter πως η Χέρενφεν είχε πρόσφατα συζητήσεις με τον 36χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό και παρότι δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον σύλλογο, θεωρείται μια ενδιαφέρουσα επιλογή.

Εκτός όμως από τη Χέρενφεν, στην Ολλανδία ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους τοποθετούν και την Τσβόλε, η οποία ανέβηκε και θα αγωνίζεται του χρόνου στην Eredivisie. Η Τσβόλε βρίσκεται σε αναζήτηση ενίσχυσης του ρόστερ με έμπειρους παίκτες και μία από τις περιπτώσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι και αυτή του Άμραμπατ.

Θυμίζουμε πως το περσινό καλοκαίρι, όταν ο Άμραμπατ είχε βρεθεί με το… ενάμιση πόδι στην έξοδο πριν υπάρξει η ανατροπή και παραμείνει στην ΑΕΚ, η Ουτρέχτη είχε ενδιαφερθεί σοβαρά για να τον κάνει δικό της.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X