Ο Μισελέν προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε

Ο Μισελέν προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Γαλλία με τον Κλεμάν Μισελέν μετά τις δηλώσεις του για το ο ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλο προκάλεσε στη Γαλλία ο δανεικός από την ΑΕΚ άσος της Μπορντό, Κλεμάν Μισελέν με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό – Ροντέ που διακόπηκε!

Ο Κλεμάν Μισελέν με ανάρτηση του στο Instagram χαρακτήρισε απατεώνα ποδοσφαιριστή της Ροντέ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Μπορντό και διακόπηκε το ματς.

Την περασμένη Παρασκευή (2/6) η Μπορντό υποδέχτηκε την Ροντέ σε ματς στο οποίο ήθελε νίκη για να επιστρέψει στη Ligue 1 και οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν το «διπλό» για να παραμείνουν στη Ligue 2. Στο 22′ ο Μπουαδές άνοιξε το σκορ για την Ροντέ και κατά τους πανηγυρισμούς του ένας οπαδός τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω.

Το ματς διακόπηκε λόγω της επίθεσης στον Γάλλο χαφ και η μοίρα του θα κριθεί στα δικαστήρια. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Να γίνει ξανά ο αγώας, να παιχτεί το ματς αλλά να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Γιρονδίνους ή ακόμα και να κατοχυρωθεί το ματς στα χαρτιά στους φιλοξενούμενους.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X