Ο Μισελέν προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε

Ο Μισελέν προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε
Photo Credits: INTIME

Χαμός στη Γαλλία με τον Κλεμάν Μισελέν μετά τις δηλώσεις του για το ο ματς Μπορντό - Ροντέ που διακόπηκε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλο προκάλεσε στη Γαλλία ο δανεικός από την ΑΕΚ άσος της Μπορντό, Κλεμάν Μισελέν με τις δηλώσεις του για το ματς Μπορντό – Ροντέ που διακόπηκε!

Ο Κλεμάν Μισελέν με ανάρτηση του στο Instagram χαρακτήρισε απατεώνα ποδοσφαιριστή της Ροντέ, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από οπαδό της Μπορντό και διακόπηκε το ματς.

Την περασμένη Παρασκευή (2/6) η Μπορντό υποδέχτηκε την Ροντέ σε ματς στο οποίο ήθελε νίκη για να επιστρέψει στη Ligue 1 και οι φιλοξενούμενοι διεκδικούσαν το «διπλό» για να παραμείνουν στη Ligue 2. Στο 22′ ο Μπουαδές άνοιξε το σκορ για την Ροντέ και κατά τους πανηγυρισμούς του ένας οπαδός τον έσπρωξε και τον έριξε κάτω.

Το ματς διακόπηκε λόγω της επίθεσης στον Γάλλο χαφ και η μοίρα του θα κριθεί στα δικαστήρια. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Να γίνει ξανά ο αγώας, να παιχτεί το ματς αλλά να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Γιρονδίνους ή ακόμα και να κατοχυρωθεί το ματς στα χαρτιά στους φιλοξενούμενους.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X