ΑΕΚ: Άρσιτς για 2 ακόμη χρόνια στους Πρωταθλητές!

ΑΕΚ: Άρσιτς για 2 ακόμη χρόνια στους Πρωταθλητές!

Η ΑΕΚ ανανέωσε την συνεργασία της με τον Σέρβο τερματοφύλακα μέχρι το 2025

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην ΑΕΚ θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Ιγκόρ Άρσιτς.

Ο 33χρονος τερματοφύλακας συμφώνησε και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το 2025. Ο Σέρβος μαζί με τον Μάκσεβιτς ήταν το βασικό δίδυμο της ΑΕΚ κάτω από τα δοκάρια συμβάλλοντας από την μεριά του τα μέγιστα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ίγκορ Άρσιτς. Ο 33χρονος (19/10/1989) Σέρβος τερματοφύλακας, ύψους 1,88 μ., υπέγραψε το νέο του διετές συμβόλαιο και θα υπερασπίζεται την εστία της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ έως το καλοκαίρι του 2025.

Ο Ίγκορ Άρσιτς συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ΑΕΚ στο θρόνο του ελληνικού χάντμπολ, προσθέτοντας άλλο ένα πρωτάθλημα στο παλμαρέ του με τα «κιτρινόμαυρα», καθώς αποτελούσε μέλος και της Πρωταθλήτριας ομάδας του 2019-20.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Ίγκορ Άρσιτς μίλησε στο aek.gr αποκαλύπτοντας μάλιστα πως πριν τρία χρόνια παντρεύτηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια:

«Είχαμε μια πολύ ανταγωνιστική σεζόν, αλλά βγήκαμε από αυτήν πρωταθλητές και δυνατότεροι. Και να είσαι μέλος σε έναν τόσο μεγάλο οργανισμό, σε κάνει να νιώθεις καλά. Οι στόχοι μου είναι ίδιοι με της ΑΕΚ και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος, για τον οποίο επέλεξα να μείνω. Αλλά υπάρχει και κάτι προσωπικό… Λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι πριν από τρία χρόνια, όταν ήρθα στην ΑΕΚ, παντρεύτηκα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Γι αυτό, για εμένα, αυτή η ανανέωση, είναι σαν να μένω σπίτι μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του κλαμπ και τον Πρόεδρο, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Και δίνω την υπόσχεση ότι θα δίνω το 100% του εαυτού μου κι ακόμα παραπάνω».

Ίγκορ, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X